HEKLANJE

Blogovi – najjeftiniji uvjerljivi marketinški alat

TEMU APP 100 E KUPON

Blog je u osnovi samo još jedan uvjerljivi marketinški alat, baš poput biltena ili priopćenja za javnost. Međutim, za razliku od web stranica, koje mogu zahtijevati puno zezanja oko html-a ili grafike, svoju poruku možete brzo prenijeti na blog i pretražiti je isti dan. To je zato što su blogovi stvoreni na predlošcima koje njihovi domaćini brzo osvježavaju i indeksiraju tražilice.

Činjenica da se blogovi mogu lako ažurirati i brzo indeksirati paucima tražilica omogućuje vam objavljivanje “najnovije” vijesti o vašem proizvodu ili uslugama. Zbog toga izgledate kao da se osobno zanimate za svoj posao ili industriju. Daje vam dodatnu vjerodostojnost i služi kao stalni podsjetnik vašim čitateljima da ste uvijek u toku i otvoreni za posao.



Još jedna prednost stvaranja bloga optimiziranog za tražilice je ta što su močvare jeftine za postavljanje. Zapravo, mnogi od njih dostupni su besplatno. Vjerojatno ne postoji jeftiniji način da svoju reklamnu poruku prenesete publici nego putem bloga. Najvrjedniji su za mala internetska poduzeća koja si ne mogu priuštiti druge skuplje i tradicionalne oblike oglašavanja.

Tko je znao da će se blogovi, budući da su prvi put izumljeni, tako ekspeditivno transformirati iz načina dostavljanja vijesti u jedan od najučinkovitijih oglašivačkih alata za optimizaciju tražilice na webu. Ako još niste razmišljali o ovom načinu optimizacije svoje stranice za tražilice, razmislite o tome jer je to također način oglašavanja i podizanja rangiranja u tražilicama koji se još uvijek nedovoljno koristi na mreži. Isto se ne može reći za druge sustave koji koriste SEO tehnike kao što je Google Adsense koji je do smrti iskorišten.

Google – stroj koji misli

Najpoznatija tražilica Google nastala je kao ideja 1996. kada su dvojica studenata Stanford sveučilišta Larry Page i Sergey Brin pokrenuli

Vladimir Bodegrajac – Touch Code

Song Number: 3/15 Album: We Glazba/music, riječi/words, glas/voice, klavir/piano, aranžman/arrangement: Vladimir Bodegrajac Glazbeni urednik/music editor: Tihomir Petrović Nakladnik/publisher: HDGT I