HEKLANJE

Bluetooth nije četkica za zube, već moćna nova bežična tehnologija

TEMU APP 100 E KUPON

Nemojte proučavati ovaj vodič ako tražite posebnu vrstu četkice za zube. Nemojte se truditi čitati ovaj vodič ako istražujete činjenice o raznim izbjeljivačima zuba. Nemojte odvajati vrijeme za proučavanje ovog vodiča ako namjeravate otkriti više informacija o stomatološkim školama. Pročitajte ovaj članak ako ste zainteresirani za tehnološki razvoj.

Bluetooth ne opisuje stanje zuba u kojem pacijent ima plave zube. Pojam “Bluetooth” označava posebnu novu tehnologiju, tehnologiju 21. stoljeća. Uređaji s Bluetooth tehnologijom omogućuju korisniku takvih uređaja dvosmjerni prijenos na kratkim udaljenostima. Obično udaljenost između Bluetooth uređaja koji komuniciraju nije veća od 150 stopa. . Pojedinac koji ima pristup dvama ili više uređaja s Bluetooth tehnologijom ima mogućnost obavljanja takve komunikacije kratkog dometa.



Jedna velika prednost pristupa nekim od uređaja s Bluetooth tehnologijom je mogućnost vođenja “razgovora” između mobilnih i stacionarnih tehnoloških uređaja. Bluetooth auto oprema naglašava pozitivnu stranu pristupa Bluetooth tehnologiji. Bluetooth auto oprema postavlja pozornicu za “razgovor” između mobilnog i stacionarnog električnog uređaja.

Na primjer, Bluetooth oprema za automobil omogućuje mobilnom telefonu u garaži da komunicira s kućnim računalom. Zahvaljujući Bluetoothu, vozač automobila s mobitelom mogao je sjediti u automobilu i poslati poruku kućnom računalu. Na isti način, Bluetooth tehnologija mogla bi omogućiti automobilu da pošalje poruku osobnom računalu. Takva bi poruka mogla obavijestiti vlasnika automobila da motorno vozilo koje stoji u garaži treba promijeniti ulje, rotirati gume ili neki drugi rutinski postupak.

Ne dolaze svi moderni automobili opremljeni Bluetooth tehnologijom. Do sada su samo Acura, BMW, Toyota Prius i Lexus odlučili ponuditi kupcu ovu posebnu značajku. Kako bi vlasnik automobila imao koristi od potencijala Bluetooth tehnologije u motornom vozilu, svi uređaji s tom tehnologijom moraju koristiti istu vrstu profila.

Na primjer, ako audio sustav automobila sadrži uređaje s Bluetooth tehnologijom, tada svaka komunikacija koja se odvija između tih uređaja zahtijeva Bluetooth opremu koja koristi isti profil. Takva ograničenja obično navode da će Bluetooth oprema za automobil raditi samo ako sva komunikacija između uređaja uključuje opremu koja radi pod profilom bez ruku. Drugim riječima, ne bi se očekivalo da Bluetooth oprema za automobil omogući mobilnom telefonu s profilom za slušalice da komunicira s računalom koje ima dial-up mrežni profil.

Naravno, Bluetooth tehnologija nije ograničena na automobil. Također je odgovoran za omogućavanje mladim tinejdžerima da slušaju glazbu s iPoda, dok je u isto vrijeme opremljen i spreman za rukovanje neograničenim brojem poziva mobitelom. U drugim prilikama ti isti tinejdžeri mogu odabrati korištenje Bluetooth tehnologije za slanje odabranih slika s digitalnog fotoaparata na kućno računalo.

Bluetooth tehnologija je pokazala sposobnost postavljanja temelja za stvaranje mobilnog sustava za zabavu. Također bi mogao olakšati brzo sastavljanje operativnog i mobilnog uredskog prostora. Otac mladog tinejdžera koji je slušao iPod mogao bi biti poslovni čovjek koji putuje u zračnoj luci, čovjek koji mora čekati odgođeni let. Pristup Bluetooth tehnologiji bi takvom čovjeku dao mogućnost da postavi privremeni “ured” na terminalu zračne luke.

Nakon što taj isti putujući poslovni čovjek stigne na svoje odredište i nakon što se smjesti u motelsku sobu, tada bi mogao upotrijebiti Bluetooth tehnologiju za slanje signala s prijenosnog računala na poslužitelj pisača. I mlađi i stariji pokazali su da je Bluetooth tehnologija definitivno tehnologija 21. stoljeća. Tko bi mogao pretpostaviti da je Bluetooth tehnologija dobila ime po danskom kralju Haroldu, “Bluetooth”, koji je živio u 10. stoljeću? Kralj Harold je nastojao ujediniti skandinavske zemlje, baš kao što Bluetooth tehnologija pomaže različitim vrstama informacijskih uređaja da rade usklađeno.



Informacije o solariju

Bilo da ste godinama obožavatelj sunca ili ste jednostavno primijetili koliko ste blijedi u posljednje vrijeme, postoji mnogo razloga da

Vježbanje i vaš ten

Istina je – redovita tjelovježba hrani kožu cijelog tijela svježom krvlju, hranjivim tvarima i kisikom. U isto vrijeme, povećani protok

Zlatno pravilo

imam zlatno pravilo u odnosu na one koji su došli da igraju svoje ambicije, baciti otrov, izraziti samozadovoljan nezadovoljstvo, ili