HEKLANJE

Članci naspram bloga i pinga – Što je učinkovitije u izgradnji pozicije vašeg web mjesta na tražilici?

TEMU APP 100 E KUPON

Članci u odnosu na blog i ping

Mislim da je vrijeme da mnogi trgovci partnerima (AM) preispitaju svoje metode za izgradnju pozicije svojih web stranica na tražilicama. Koristim tehnike bloga i pinga već oko godinu dana, ali blog i ping usporavaju i gube svoju učinkovitost jer toliko AM-a koristi tu metodu.



Ako ste živjeli na tamnoj strani mjeseca, onda možda ne znate što su blog i ping. Pa, ukratko, blog i ping su tehnika za povećanje pozicije vaše web stranice stvaranjem blogova i korištenjem softvera koji automatski objavljuje postove na tim blogovima zajedno s poveznicama natrag na vašu glavnu web stranicu. Blogovi zatim pingaju Blog servise kako bi ih obavijestili da je dostupan neki novi sadržaj. Usluge pinga tada privlače pauke tražilice i prije mnogo vremena vaša je web stranica napadnuta paukom.

Ovo je rješenje djelovalo poput čuda prije otprilike godinu dana (2005.), ali gubi svoju učinkovitost jer svi alati za blogove i ping stvaraju osrednji sadržaj koji se temelji na tragovima tražilice ili RSS feedovima. Na kraju dobijete blog pun beskorisnih informacija s poveznicama na vašu web stranicu. Tražilice su se uhvatile i uspjele su filtrirati loš sadržaj. Zapravo, možda zapravo šteti vašoj web stranici. Još nema dokaza, ali očekivao bih da će sve SE uskoro početi kažnjavati web stranice koje pokušavaju poboljšati svoju poziciju putem blogova i tehnika pinga.

To me dovodi do članaka. Prije otprilike četiri mjeseca napisao sam članak i postavio ga na ArticleCity. Nakon što sam ga predao, zaboravio sam na njega. Baš sam jučer, u trenutku dosade, razmišljao o tom članku i odlučio malo istražiti. Je li ga netko uzeo? Brza pretraga na Googleu pokazala je da je članak objavljen na 802 različite web stranice! Također sam primijetio da je nakon Googleovog posljednjeg ažuriranja rang stranice (PR) moje web stranice za affiliate marketing lijepo porastao s 3 na 5.

Ovo je bilo sa samo JEDNIM ČLANKOM poslanim na samo JEDNU STRANICU ZA ČLANKE koje sam sastavio u 30 minuta. Bio sam izbezumljen.

Uzimajući u obzir koliko sam vremena proveo konfigurirajući blog i softver za ping, koliko sam nepotrebnih domena kupio da bi promet izgledao kao da dolazi iz različitih smjerova, koliko sam naporno radio pokušavajući pronaći sadržaj za B&P softver itd. …. Bilo bi mi puno bolje da sam pisao dobre, informativne članke.

Još jedan veliki razlog za odabir članaka umjesto bloga i pinga je dugovječnost sadržaja. Vaš će članak biti objavljen na mnogim web stranicama. Možda stotine web stranica. Taj je sadržaj stvaran i mesan, baš kao što Google i ostali traže. SE neće povući lažni sadržaj. To znači da ažuriranje algoritma nakon ažuriranja algoritma, članci koji upućuju na vašu web stranicu ostat će unutar tražilica. Ovo je OGROMNO.

Tijekom posljednjih nekoliko mjeseci, Google je napravio nekoliko ažuriranja svog algoritma što je rezultiralo TONOM web stranica koje su izgubile svoje rangiranje. Moja stranica, koja se oslanjala na JEDAN ČLANAK i bez bloga i pinga, zapravo je porasla na ljestvici.



Dakle, ako ste koristili Blog i Ping za promicanje svoje stranice i niste bili zadovoljni rezultatima, sada je vrijeme da razmislite o pisanju članaka i njihovom objavljivanju na web stranicama s člancima.

Lako je napisati članak i objaviti ga na jednom mjestu za podnošenje članaka. Pisanje članka i njegovo postavljanje na stotine stranica s člancima dugotrajno je i teško. Iz tog sam razloga nedavno kupio softver pod nazivom Article Submitter Pro koji automatizira cijeli proces. Article Submitter Pro može slati u više od 700 direktorija članaka i jednostavno ga je postaviti. Ako želite isprobati članke za promociju svoje web stranice i želite učiniti proces što je moguće jednostavnijim, onda vam toplo preporučujem da pogledate Article Submitter Pro kako biste cijeli postupak učinili što jednostavnijim.

Za uspješan i profitabilan dan!



Pribor za zaštitu mobitela

Danas su na tržištu dostupni mobilni telefoni raznih tvrtki. Čini se da s vremena na vrijeme novi brend ulazi na