HEKLANJE

Tko još želi kupone za besplatno sunčanje?

TEMU APP 100 E KUPON

Kuponi postoje barem od 1894. godine kada je Asa Candler, druker, dijelio papiriće za besplatnu čašu svog potpuno novog pića, Coca-Cole. Danas, prosvijećeni potrošač zna vrijednost korištenja kupona za uštedu novca i uživanje u mogućnosti sudjelovanja u uslugama koje su možda bile nedostupne bez kupona. S rastom interneta, mnogi sada traže kupone za ispis na svjetskoj mreži.

Pametne tvrtke koriste kupone za privlačenje novih kupaca. Vlasnici solarija doista su orijentirani na ljude i u potpunosti razumiju potrebu da svoju bazu kupaca zadovolje visokom kvalitetom
ljubazna usluga i higijenski standardi u salonu gotovo bolnički. Također znaju da moraju plasirati svoj solarij kako bi prikupili novu klijentelu.



Veliko pitanje za većinu vlasnika tvrtki je: “Gdje ću dobiti najviše za svoj marketinški novac?”

Jedan od načina analiziranja alternativa kako bi se utvrdilo odakle dolazi najveći uspjeh je smanjenje troškova marketinškog plana za razne medije. Za kupone za besplatno sunčanje možete pogledati u tiskanim medijima kao što su novine, časopisi, jumbo plakati ili čak na radiju i televiziji. Za vlasnika solarija to se obično pokaže previsoko, osim na nekim manjim lokalnim tržištima.

Izravna pošta svakako je opcija i može biti bilo što, od rukom pisanih razglednica do izvrsnih unaprijed tiskanih čestitki. E-mail se pokazao kao vrlo isplativo sredstvo oglašavanja. Za posljednja dva, popis je ključ uspjeha izravne pošte i e-pošte. Za izravnu poštu, vlasnik tvrtke može napraviti popis iz svog lokalnog telefonskog imenika ili platiti pozamašnu naknadu brokeru popisa za ciljani popis za slanje e-pošte ili učiniti nešto između.

Kako bismo mogli upotrijebiti primjer, udovoljite mi, pretpostavimo da su tri vlasnika tvrtke svaki platili za popis, tiskanje, poštarinu i rukovanje za 1000 razglednica s kuponima i ukupni trošak svakog vlasnika tvrtke iznosi 730 USD. Prva mailing lista vlasnika tvrtke bila je hladna mailing lista što je značilo hrpu imena i adresa nekome negdje. Prvi vlasnik tvrtke dobio je uobičajenu stopu odgovora na hladnu listu od oko pola posto, što je rezultiralo s pet potpuno novih kupaca. Drugi vlasnik tvrtke imao je malo bolji popis i mogao je uživati u nacionalnoj stopi otkupa kupona od oko tri posto, što je rezultiralo s trideset novih kupaca koji su im ušli na vrata kako bi iskoristili svoje kupone. Treći vlasnik tvrtke imao je visoko ciljanu mailing listu poznatih lokalnih kožara koji su tražili novi salon i imali su stopu odgovora od trinaest i dvije desetinke posto što je rezultiralo sa sto trideset i dvije nove mušterije.

Očito je pet novih kupaca bolje nego nijedan. Trideset novih kupaca je bolje nego pet. I, stotinu trideset i dva nova kupca bolje je nego trideset. Drugi način da se to kaže je da je prva tvrtka primila pet novih kupaca za marketinške troškove od 730 USD ili je platila 146 USD po kupcu koji je prošao kroz njihova vrata kako bi iskoristio svoj kupon. Druga tvrtka primila je trideset novih kupaca za marketinške troškove od 730 USD ili je platila 24,33 USD po kupcu koji je prošao kroz njihova vrata kako bi iskoristio svoj kupon. Treća tvrtka primila je stotinu trideset i dva nova kupca za marketinške troškove od 730 USD ili je platila 5,55 USD po kupcu koji je prošao kroz njihova vrata kako bi iskoristio svoj kupon.

S e-poštom se može napraviti isti argument vrijednosti za popise e-pošte kao gore uz jedan vrlo veliki dodatni rizik, a on se zove SPAM. SPAM može dovesti do ograničenja e-pošte do zatvaranja cijele web stranice.

Početkom 1980-ih industrija sunčanja bila je beba. Sada je to potpuno zrela industrija i odgovor na pitanje gdje vlasnik salona dobiva najveću korist za svoj novac od marketinga kupona leži negdje drugdje nego u istim identičnim kuponima koje dijeli njihova konkurencija. Iako netko može imati izvrstan popis, današnji potrošači prepoznaju i primaju mnoge ponude kupona. U 2000. godini samo je u Sjedinjenim Državama kružilo gotovo 4,5 milijardi kupona. Otprilike osamdeset posto onih koji zarađuju između 25.000 i 75.000 dolara godišnje neko vrijeme koriste kupone i ljudi s ovim razinama prihoda mogu si priuštiti sunčanje.



Nastavljajući naš gornji primjer, vlasniku salona isplati li se potrošiti 146 USD ili 24,33 USD ili čak 5,55 USD po kupcu za distribuciju kupona za prvi put u sunčanju koje daje gotovo svaki salon ili standardnih kupona za preporuku ili rođendanskih kupona ili kupite tri i dobijete jedan besplatni zračni kist bez UV zraka kuponi za sunčanje? Palo nam je na pamet da bi vlasnici salona i solariji mogli biti bolje usluženi ako ove standardne kupone za sunčanje učine dostupnim svima besplatno s internetske stranice.

Kožar uživa u pogodnostima kupona za besplatno sunčanje. Vlasnik salona uživa u prednosti jer ne mora trošiti teško zarađeni novac za plaćanje oglašavanja koje je uobičajeno za većinu solarija, a web stranica ima još nekoliko posjeta. To se zove kooperativno oglašavanje. Posjetite našu web stranicu uskoro kako biste mogli uživati u vlastitim kuponima za besplatno sunčanje.

Kako se nositi s ćelavošću

Općenito, kada vam kosa počne sijediti, to možete lako popraviti s malo dobro promišljenog bojanja. Ali s ćelavošću… pa, morate

Idemo u Maldive

Ako razmišljate o organizaciji putovanja na Maldive , bilo bi vam korisno znati da je najbolje vrijeme za posjet Maldivima