HEKLANJE

Kako se nositi s ćelavošću

TEMU APP 100 E KUPON

Općenito, kada vam kosa počne sijediti, to možete lako popraviti s malo dobro promišljenog bojanja. Ali s ćelavošću… pa, morate postati kreativniji. Kao što većina muškaraca shvaća, kosa je imovina ograničenog trajanja, koja će se na kraju više vidjeti na podu tuša nego na vašoj glavi. Morate ga najbolje iskoristiti dok ga još imate.

Točan uzrok ćelavosti kod muškaraca još nije otkriven, ali ima veze s muškim spolnim hormonima. Dakle, dok čudotvorni lijek ne stigne, morate se pobrinuti za svoju kosu dok je još imate.



– Prvo pravilo ćelavosti: Ne zamarajte se češljanjem. Ne izgledaju tako dobro. Možete podijeliti kosu na zanimljiv način prvih nekoliko godina, kupite na kraju i nećete nikoga prevariti. Pogledajte Donalda Trumpa. Fuj!

– Drugo pravilo ćelavosti – Kad krene, pusti. Ako ste samo mršavi bez ikakvih mrlja ćelavosti, tada ošišajte kosu na najnižu razinu. Ako imate taj redovnički flaster na potiljku, onda ga obrijite do najtanje razine.

– Treće pravilo ćelavosti – perike i perike nikada ne funkcioniraju. Ikad! Nemoj se ni truditi. Žena može reći da nosite prostirku na kilometar udaljenosti i vidjet će to kao nesigurnost, a ne taštinu. Žene se vraški smiju tipovima koji misle da ne znaju da je lažno.

Na kraju, nabavite stil koji odgovara vašoj situaciji. Mnogim je dečkima ovih dana opcija obrijati sve sa sebe. Neki idu za izgledom “kapetana Picarda” koji je Patrick Stewart uspio pretvoriti u seksi izjavu.

A ako je vaša kosa nešto što ne želite pustiti, razmislite o korištenju ljekovitih dodataka koje možete nabaviti i na policama i u slobodnoj prodaji. Oni mogu pomoći. Kao posljednje sredstvo, možete čak razmotriti operaciju da ga zamijenite.

Što god učinili, odlučite prihvatiti situaciju, čak i ako nije onakva kakvu biste odabrali. Borbom protiv neizbježnog uzimate teži danak svom samopouzdanju održavajući lažan osjećaj sebe. Tvoja linija kose nisi ti.