HEKLANJE

Čuvajte se prijevara prilikom popravljanja kreditne sposobnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste u lošoj kreditnoj situaciji i nestrpljivi ste u potrazi za rješenjem za obnovu svoje kreditne sposobnosti, možda ćete doći u iskušenje da odgovorite na oglas tvrtke koja vam može obećati da vam može dati potpuno novi kreditni identitet; sva vaša loša evidencija bit će izbrisana i imat ćete čistu kreditnu evidenciju.

Ovu vrstu oglasa za popravak kreditne sposobnosti možete vidjeti gotovo svugdje bez obzira jesu li istiniti ili ne, ponekad ih je teško razlikovati. No, morate biti svjesni da nema prečaca za popravljanje loše kreditne sposobnosti za izgradnju AAA kreditnog rejtinga. Bit će potrebno vrijeme i puno truda s vaše strane da uspješno obnovite svoj kredit.



U međuvremenu, morate biti oprezni u vezi s prevarama za popravak kredita koji traže svoje potencijalne klijente poput vas da upadnu u njihovu zamku. Ne dopustite da budete njihova žrtva. Ako tražite usluge popravka kreditne sposobnosti, morate uzeti vremena za traženje renomirane tvrtke za popravke kreditne sposobnosti. Čuvajte se nekoliko znakova prijevara kreditnih popravka opisanih u nastavku:

1. Obećajte da ćete izbrisati svoju lošu kreditnu povijest brzo i učinkovito

Te će tvrtke obećati i čak vam zajamčiti da će vaša loša kreditna povijest biti izbrisana u kratkom vremenskom razdoblju i da ćete imati potpuno čistu kreditnu evidenciju. Obično naplaćuju visoku naknadu i morate platiti naknadu unaprijed.

2. Nudimo vam novi identitet

Postoje tvrtke koje će vam ponuditi novu identifikaciju. Ono što oni rade je da vas natjeraju da podnesete zahtjev za porezni identifikacijski broj, koji ima isti broj znamenki kao i vaš broj socijalnog osiguranja, a zatim ga koristite kad god tražite kredit. Vaša će evidencija biti čista s novim poreznim identifikacijskim brojem i vaša prijava za kredit može biti odobrena.

Čuvajte se, vaša akcija vas može poslati u zatvor. Laganje saveznoj vladi o tome kako namjeravate koristiti federalni ID broj savezni je prekršaj. Morate snositi odgovornost za kršenje zakona kada vas uhvate.

3. Ponuda će danas isteći



Ove će prijevare izvršiti pritisak na potencijalne klijente da se prijave za svoj plan do danas jer ova posebna ponuda ističe sutra. Mogu koristiti druge slične taktike kako bi vas potaknuli da stavite svoj potpis na njihov ugovor. U ugovoru će biti navedena sva nečuvenaobećanja i naravno, zauzvrat ćete tražiti da platite visoku naknadu unaprijed.

Poštena i ugledna tvrtka za popravak kredita dat će vam do znanja da se vaš kredit ne može obnoviti preko noći i nikada vas neće vršiti pritisak ili prevariti da potpišete ugovor s njima. Osim toga, jasno će vam dati do znanja da ako se predomislite u roku od tri dana od potpisivanja, možete ga otkazati bez ikakve obveze.

U sažetku



U stvari, nitko ne može popraviti vaš kredit osim vas samih. Renomirana tvrtka za popravak kredita moći će vas voditi kako biste postigli svoj cilj. Jedini način da uspješno vratite svoju dobru kreditnu sposobnost je kroz vlastite napore kao što je plaćanje računa na vrijeme, ne produživanje kreditnih ograničenja i pazite da se ne prijavite za previše kreditnih linija. Učinite sve ove stvari sami i uskoro ćete imati odlično kreditno izvješće!

Rudarstvo dijamanata

Dijamanti su u potpunosti sastavljeni od ugljika. Pritisak (dijamanti se ne mogu formirati iznad 100 milja ispod zemljine kore) i