HEKLANJE

Dah: samoispunjavajuće proročanstvo za uvjeravanje

TEMU APP 100 E KUPON

“Jednostavno dišite – duboko i često, i što god činili, nemojte prestati disati!” –Cheryl Lynne Rubbo

U ovoj vježbi za jačanje odnosa i poboljšanje uvjeravanja, naučit ćete voditi svoje bogate klijente i potencijalne klijente jednostavnom riječi: dišite. To je nešto što svi radimo kako bismo ostali živi, a opet, u biti, pripisat ćete zasluge ovoj biološkoj funkciji u svrhu uvjeravanja.



Koračanje i vođenje s našim klijentima i potencijalnim klijentima podrazumijeva razumijevanje. Razumijemo da je dio uma koji tražimo doslovan, djetinjast i radi točno onako kako mu se kaže. Izdavanje skrivenih (ili ne tako skrivenih) direktiva, ugrađenih naredbi i čvrstih uputa kao što bi to učinio narednik za vježbu, omogućuje nam pristup mjestu u njihovim umovima koje želi i treba biti naređeno. Ovo može zvučati čudno, ali je apsolutna istina.

Nesvjesni um je reaktivan. Nije inteligentno niti razmišlja. Samo radi ono što mu je rečeno da radi, odgovara na ono na što se od njega traži i pohranjuje sve što trebamo da pohrani. Terapeut za masažu koju poznajem jednom mi je rekla da dok radi na klijentovim leđima, duboko udahne, a oni je slijede. ‘Devedeset devet puta od stotinu, vrlo duboko udahnu sa mnom. Na ovaj način ne moram stalno govoriti ‘duboko udahni, duboko udahni’ jer oni reagiraju na moj vrlo dubok, vrlo opuštajući dah.’

Kada ste s nekim u dubokoj vezi, možete jednostavno u toku razgovora reći ‘diši’ i on će disati. Ovo je također odličan način da provjerite imate li odnos. Možete reći: ‘Jedan od mojih klijenata mi je rekao (stanka, stišajte ton), samo diši.’ I onda gledati. Pretpostavljam da će vaši rezultati s ovim biti isti ili vrlo slični rezultatima terapeuta za masažu.

Naravno, lijepo je što ako pričekate deset sekundi, svi će disati. Jednostavno ne zadržavamo dah dugo. Ne možemo. A kad dišu, pogledate ih i kažete: ‘Da. Samo tako.’ Vi preuzimate zasluge za proročanstvo koje se upravo ispunilo. Kao rezultat toga, produbljuje se odnos. Kažete ‘dišite’, prije ili kasnije moraju.

Ugrađene naredbe i skrivene direktive mogu biti trenutne ili se mogu vremenski otpustiti. Ovih naredbi i naredbi naši se potencijalni klijenti i klijenti mogu uvijek iznova prisjetiti, tako da će, kada ponovno svjesno duboko udahnu, to povezati s vama.

Budući da ste vi bili taj koji je rekao ‘diši’, ovo se vraća istini za vas. S vremena na vrijeme potražite dodatne načine da to učinite. Za sve koji žele izazov, smislite još nekoliko načina da to učinite. Kako izdajemo upute koje su samoispunjujuća proročanstva i koje se moraju izvršiti?

Slobodno ih objavite na forumu na www.maxpersuasion.com.



MOGUĆNOSTI VODE DO BUDUĆNOSTI

Sto ljudi, sto perspektiva. Iskustvo i mudrost dolaze s godinama. Mladima, posebice adolescentima, zato treba pomoć. Riječ „pomoć“ je postala