HEKLANJE

Djeluju li te kreme protiv starenja doista?

TEMU APP 100 E KUPON

Najbolji način njege kože koja stari je započeti mlad. Učinci starosti na kožu ne događaju se preko noći, već se zapravo počinju javljati odmah nakon rođenja. Zapravo, možete čak tvrditi da vaša koža počinje ‘starjeti’ u trenutku kada se formira u maternici. Iako se mnogima čini da iznenada stari, u razdoblju od samo nekoliko godina, vidljivi učinci starenja kože rezultat su procesa koji se odvija otkako ste živi.

Kreme protiv starenja intenzivno se reklamiraju i reklamiraju na televiziji, s obećanjem da će potrošači izgledati mlađe i smanjiti vidljive bore na koži. Tradicionalno su bili namijenjeni ženama, ali proizvodi koji su posebno namijenjeni muškarcima sada su uobičajeni, često se prodaju kao dio kolekcija muških proizvoda za dotjerivanje i njegu kože velikih marki kao što su Zirh, Biotherm i mnogi drugi.



Ova promjena može biti posljedica činjenice da su se mnoga društva posljednjih godina sve više fokusirala na mladi izgled, uključujući i muškarce, a neki muškarci navode da smatraju da je muškarcima koji izgledaju mlađe lakše dobiti privlačan posao nego što jest za muškarce koji izgledaju starije. Osim toga, postalo je društveno prihvatljivije da muškarci vode računa o svom izgledu.

Postoji niz kozmetičkih ‘tretmana’ za pojavu bora na koži poput plastičnih operacija i injekcija botoxa. Oglašavanje predstavlja kreme protiv starenja kao alternativu tim skupljim i invazivnijim kozmetičkim tretmanima.

Bez obzira koliko godina imate, nikada nije prerano ili prekasno za zabrinutost zbog njege kože koja stari. Vaša koža, budući da je vanjski sloj vašeg tijela, dio je vas koji ljudi vide i odražava vaše cjelokupno zdravstveno stanje i dob. Ako ste uopće zabrinuti zbog svog izgleda, dobra je ideja da dobro brinete o svojoj koži.

Dakle, što prije to bolje s njegom kože koja stari. Ono što uzrokuje starenje kože je nekoliko različitih stvari, ali glavni vidljivi razlog starenja kože svodi se na oštećenje elastičnih proteina koje vaša koža mora održavati zategnutom. Ono što uzrokuje štetu uglavnom su slobodni radikali. Pitate se što su dovraga slobodni radikali? Slobodni radikal samo je otmjena kemijska riječ za spoj kisika koji je pošao po zlu.

Drugi ključni oblik njege kože koja stari je izbjegavanje duhana i alkohola. Pušenje bilo čega, osobito duhana, odličan je način da cijelo tijelo opskrbite slobodnim radikalima, a isto će učiniti i previše pića.

Najbolji načini koje poznajem za njegu kože koja stari su gore navedene preventivne mjere, budući da su to jedini pravi načini za održavanje mladog izgleda kože. Jednom kad se bore pojave, ne možete ih se riješiti bez operacije, a proizvodi za njegu kože koja stari samo su različiti načini njihovog prikrivanja.