HEKLANJE

Dobiti bolju kamatnu stopu nije tako teško

TEMU APP 100 E KUPON

Ako niste zadovoljni kamatnom stopom koju trenutačno primate za svoj kredit, postoji nekoliko koraka koje biste mogli poduzeti kako biste sebi osigurali bolje stope i povoljnije uvjete. To uključuje:

• Osiguravanje da je vaše kreditno izvješće točno i ažurno
• Zahtjev za boljim cijenama od vaših postojećih davatelja kredita
• Podnošenje zahtjeva za bolje stope od novih davatelja kredita
• Razmotrite prebacivanje na osigurani kredit ili manje fleksibilan kredit na dulji rok
• Uložite napor u poboljšanje svoje kreditne sposobnosti



Svi ovi koraci mogu vam omogućiti bolje kamatne stope na kreditnoj kartici i smanjiti iznose koje morate plaćati u mjesečnim otplatama. Ako imate mnogo zajmova i plaćanja na kreditnim karticama i drugim računima s visokim kamatama, jedan od najboljih načina za smanjenje mjesečnih plaćanja je konsolidacija tog duga u jedan zajam. Ovaj zajam može biti osiguran preko vašeg doma ako ste vlasnik kuće i to će vam omogućiti pristup daleko boljim kamatnim stopama. Trebali biste biti vrlo oprezni prije nego što osigurate bilo kakve dugove za svoj dom jer to može dovesti vaš dom u opasnost ako ustanovite da niste u mogućnosti ispuniti svoje obveze otplate. Konsolidirani zajam, obično na razdoblje od dvije do pet godina, može vam dati pristup daleko nižim kamatnim stopama i samo vam to može uštedjeti stotine dolara svaki mjesec na računima.

Osigurajte da je vaše kreditno izvješće točno…

Drugi korak koji možete razmotriti je provjera je li vaše kreditno izvješće točno. Budući da sve tvrtke za kreditno izvješćivanje imaju zakonsku obvezu osigurati točnost svojih izvješća, obično će rado izmijeniti vaše izvješće ako otkrijete da u njemu postoje pogreške koje će vam otežati dobivanje kredita. Možda biste također željeli odvojiti malo vremena za poboljšanje vašeg izvješća ako je loše, plaćanjem računa na vrijeme, smanjenjem iznosa ukupnog kredita koji imate nepodmirenim i unošenjem drugih izmjena koje se bilježe u vašoj ocjeni.

Ako ništa drugo ne pomogne, samo pitajte…

Jedan vrlo jednostavan način da dobijete bolje kamatne stope je da ih jednostavno zatražite. Ako ste već neko vrijeme sa svojim davateljem kredita i uvijek ste uspjeli platiti svoj račun u cijelosti i na vrijeme, možda imate pravo na sniženje stope kredita. Ako imate druge kreditne kartice s nižim kamatama, recite to tvrtki i oni će možda biti voljni upariti ih kako bi zadržali vaše poslovanje.

Stvari za dizanje kose

Definitivno je to bez sumnje bio novi imidž koji mi je bio potreban za ljetni odmor. Bila sam umorna od

Blogirajte svoju tvrtku

Što je blog? Termin je skovan 1999. godine, a danas Websterov rječnik definira blog kao „dnevnik; osobni kronološki zapis misli

Umjetnost Heklanja

Povijest heklanja seže u 19. stoljeće, gdje je steklo popularnost kao način ukrašavanja kućanskih predmeta i odjeće. Ova vještina uključuje