HEKLANJE

Stvari za dizanje kose

TEMU APP 100 E KUPON

Definitivno je to bez sumnje bio novi imidž koji mi je bio potreban za ljetni odmor. Bila sam umorna od toga da izgledam kao kraljica s istom frizurom otkad znam za sebe.

Pa sve se to trebalo promijeniti dok sam divljao prazneći svaku policu u dućanu od svakog sjajnog časopisa koji sam mogao pronaći. Te su večeri otkazani svi angažmani s Coroanation St, Emmerdale i Eastenders. Morao sam se žrtvovati jer sam bio na misiji pronaći novu sebe.



Smjestio sam se za večer sa svakom brošurom i časopisom uz sebe, listajući svaku stranicu ne ostavljajući nijednu neokrenutu. Sigurno je postojao stil u jednoj od njih koji će mi pomoći u mojoj potrazi za novim imidžom za kojim sam toliko žudio.

Prošlo je nekoliko sati pregledavanja, a nisko i gle, skočiti na mene, jasno kao dan, bilo je ono što ste željeli umrijeti za frizuru koju ste ikada vidjeli. To je bilo to bez sumnje. Stil za koji sam znao da će mi dati novi život.

Nakon posjeta trgovinama, naoružana losionima za bojanje kose, regeneratorima, škarama itd. Jurila sam uz stepenice do kupaonice propuštajući svaki drugi korak, bila sam tako uzbuđena, Zašto ne bih bila uzbuđena? sutra sam trebao biti druga osoba. Nije bilo neprijateljstva između stare slike u zrcalu dok sam se opraštao

S mirisom poput peroksidnog tvora nastavio sam slijedeći upute na kutiji. Koliko god ta vrećica regeneratora bila slatkog mirisa, nije bila dovoljno moćna da riješi miris koji se osjećao posvuda. Sve će to biti vrijedno truda, rekao sam sebi bacivši oko stoti put pogled na sliku u mag.
Četrdeset minuta je isteklo i sada je bilo vrijeme za ispiranje i oblikovanje.
(Ulazi plavuša bomba)

Zureći u fotografiju u časopisu i natrag u svoj odraz u ogledalu, nešto nije bilo u redu.

Dva stila ne mogu se više razlikovati.

Slijedio sam upute kako je zatraženo, gdje sam pogriješio, viknuo sam naglas.



Reći ću vam da se začuo glas s druge strane vrata kupaonice. Kad je čuo svu tu strku, moj je suprug odlučio provjeriti što se događa. Reći ću ti što se događa, uzvratio sam mu.

Objašnjavajući mu što osjećam o sebi, dao sam mu časopis sa slikom ove fantastične frizure na ovom prekrasnom modelu. Dugo je gledao u fotografiju, a zatim opet u mene, ponavljajući ovaj pokret mnogo puta.
Draga, ne želim te uzrujati, odgovorio je, ali razlog zašto nikada nećeš imati takav pogled je taj što nemaš to lice.
Pa zašto se ne zadovoljiti onim što ti je Bog dao. Zadovoljavao sam se onim što ti je Bog dao 34 godine i još uvijek mi se sviđa ono što vidim.

Šminka za mladenke

Savršena svadbena šminka za dan vašeg vjenčanja Važno je da vaša šminka izgleda apsolutno najbolje za dan vašeg vjenčanja. Planirate