HEKLANJE

Šminka za mladenke

TEMU APP 100 E KUPON

Savršena svadbena šminka za dan vašeg vjenčanja

Važno je da vaša šminka izgleda apsolutno najbolje za dan vašeg vjenčanja. Planirate li se vjenčati na plaži u podne ili noću pod zvijezdama, ako šminka bude jednostavna, izgledat ćete i osjećati se sjajno. Ne želite ni puno, ni premalo, prirodan izgled je jako bitan. Ovo nije vrijeme za eksperimentiranje s novim izgledom. Vaša šminka treba naglasiti vašu ljepotu, a ne sakriti je. Evo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da postignete savršenu šminku za mladenku:



Ako idete na njegu lica, pobrinite se da to bude najmanje dva tjedna prije vjenčanja.
Ako je vaša koža sklona pucanju, posjetite svog dermatologa 3 ili 4 mjeseca prije vjenčanja
Održavanje hidratacije važno je kako biste izgledali osvježeni. Pijenje puno vode također će isprati nečistoće s kože.
Obrve treba oblikovati 5-7 dana prije vjenčanja. Svakako nemojte čupati na dan vjenčanja jer biste mogli dobiti neprivlačne crvene kvržice koje je teško prekriti.
Na dan vjenčanja dobro izblendajte šminku i pustite je da se stegne. Ne treba vam dodatna šminka da biste zadovoljili kameru – to je mit.
Odaberite ruž koji traje. Nanesite neposredno prije šetnje otokom. Lagano s olovkom za usne. Svakako provjerite nemate li ruž na zubima.
Iscrtajte i ispunite usta neutralnom olovkom kako bi ruž za usne ostao dulje.
Kako biste produljili vrijeme nošenja ruža za usne, nanesite lagani sloj pudera preko ruža za usne, a zatim nanesite još jedan sloj ruža
Ako se sami šminkate, posjetite savjetnika za ljepotu i kupite svoj make up najmanje 3 mjeseca unaprijed. Zatim vježbajte dok ne dobijete savršenu šminku.
Vodootporna maskara je izvrsna ideja samo u slučaju da postanete malo plačljivi.
Vrlo lagano nanošenje pudera za lice učvrstit će vašu šminku i smanjiti
Držite puder, maskaru i ruž u torbici kako biste se mogli osvježiti u trenutku.
Ako na dan vjenčanja otkrijete taj strašni prištić, nemojte ga cijediti! Dovoljno je nanijeti kap Visena da izbacite crvenu boju, prekriti korektorom i nanijeti puder.
Nosite košulju s dugmadima kada se šminkate kako ne biste zabrljali šminku. Kad uđete u haljinu, stavite ručnik preko lica kako ne biste našminkali vjenčanicu.
Izbjegavajte svjetlucave ili rosne izglede – oni nisu baš prihvatljivi za fotografije i mogli biste izaći masni
Ako je vaše vjenčanje vani, obavezno prvo nanesite kremu za sunčanje
Puder na bazi vode izgleda najprirodnije na fotografijama
Za konturiranje očiju nanesite tamnu, ali neutralnu boju na pregib oka. Možete obrubiti gornje i donje kapke (po izboru) smeđom ili sivom sjenom, razmazujući vanjske kutove
Ako trebate učiniti da vam oči izgledaju šire ili svjetlije, bijelom olovkom obrubite unutarnju stranu donjih kapaka.
Nemojte se previše suncati prije vjenčanja. Opekline od sunca, ljuštenje kože i preplanulost mogu pokvariti vaš poseban dan.
Pobrinite se da vaš vjenčani fotograf “ne” koristi zrnati film, jer koliko god dobra bila vaša šminka, sa zrnatim filmom neće izgledati dobro
Pobrinite se da vaš vjenčani fotograf koristi visokokvalitetni film kako bi vaše fotografije bile savršene za vaš vjenčani makeup
Kako bi vaša šminka izgledala dobro na fotografijama, mora biti potpuno mat i neutralnih tonova, mladenke obično preferiraju malo boje. Pastelne boje izgledaju nježno i lijepo, ali izbjegavajte svjetlucava, svjetlucava i mat sjenila.
Sjaj je neprijatelj broj 1 za fotografije.
Nemojte nanositi bijelo ili crno sjenilo
Maslinaste puti ne bi trebale koristiti sive nijanse
Blijede puti ne bi trebale koristiti jarke boje.

Kako biste se oslobodili stresa, možete pozvati vizažista da vam našminka dan vjenčanja. Ako volite samostalno se šminkati, ali trebate još savjeta, posjetite savjetnika za šminkanje.

Tvoj je dan! Izgledat ćeš apsolutno prekrasno!

Blogovi

Za one od vas koji još nisu pokrenuli blog, nećete razumjeti. Nisi bio tamo čovječe! Samo isprobavanje jednog bloga će