HEKLANJE

Nagrade ili povrat novca – izbor kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Vrlo često pitanje koje ovih dana čujete je što je bolje, povrat gotovine ili nagradni programi vjernosti kreditnim karticama. Slijedi kratko objašnjenje argumenta o povratu novca u odnosu na sheme lojalnosti kreditnih kartica nagrada:

Kreditne kartice za povrat novca



Kao što njihov naziv sugerira, kreditne kartice s povratom gotovine nude korisnicima mogućnost povrata određenog postotka izdataka po kreditnoj kartici u obliku povrata gotovine. Ovo plaćanje može se izvršiti ili kao kredit na saldu izvoda kreditne kartice kupca ili u obliku stvarne gotovine koja se isplaćuje korisniku.

U većini slučajeva, povrat gotovine koji se nudi je zamjena za kupnju određenih robnih marki proizvoda ili za korištenje kartice u određenim trgovinama. Stoga, iako je istina da dobivate postotak svoje kupovne cijene natrag kao nagradu za povrat novca, veće je pitanje koje biste si trebali postaviti biste li kupili proizvod u toj trgovini da vam nije ponuđen povrat novca!

Nagrade

Daleko popularniji program lojalnosti kreditnih kartica je program nagrađivanja. Ovdje će pružatelj kartice ponuditi određeni broj nagradnih bodova po graničnim iznosima potrošenim korištenjem kartice. Na ovaj način, što više potrošite na kartici, to više nagrada dobivate. Unutar određenog roka morate zamijeniti bodove koje ste prikupili za nagradu.

Nagrada može biti u obliku zračnih milja, proizvoda za kućanstvo ili bilo koje druge nagrade koja se obično navodi u katalogu koji se šalje klijentima davatelja kartice. Glavna razlika između sheme lojalnosti nagrađivanja i sheme lojalnosti s povratom novca je u tome što shema nagrađivanja obično djeluje na iznos koji potrošite, a ne na proizvod koji kupite.

Prednosti shema nagrađivanja

Kreditna kartica s uspješnim programom nagrađivanja je češća, a često i vrjednija, od programa povrata novca jer pridružena kartična tvrtka ostvaruje određeni iznos profita od svoje robe. Razmislite o tome, ako potrošite 100 USD u trgovini, koliko je ta roba zapravo koštala tvrtku? Zarada koju ostvaruju može se ponuditi uz program nagrađivanja kreditne kartice, čime će kupci biti zadovoljni. Ako su ponudili samo gotovinu, onda to može biti 50% stope nagrade.



Stoga, ako možete odabrati nagradnu kreditnu karticu koju možete koristiti, tj. trgovinu u kojoj redovito kupujete, onda najbolji izbor u ovoj raspravi mora biti shema nagradne kreditne kartice.

Bez obzira na vaše osobne osjećaje prema povratu gotovine u odnosu na programe vjernosti s kreditnim karticama, ako se danas prijavljujete za kreditnu karticu, svakako je u vašem najboljem interesu da osigurate da vam se ponudi jedna ili druga od dvije vrste vjernosti. sheme da učinite drugačije moglo bi značiti da propuštate zlatnu priliku da vam vaša kreditna kartica da nešto za promjenu!

Možete slobodno ponovno tiskati ovaj članak pod uvjetom da biografija autora i linkovi uživo ostanu netaknuti.



Problem izgriženih noktiju

Najčešći problem kod djece su izgriženi nokti no djeci je vrlo teško objasniti kako da to prestanu raditi. Do većih

Fotografija telefona s kamerom

Digitalno doba osvojilo je svijet kao oluja, s uvođenjem telefona s kamerom, alati za digitalne fotografije danas su na dohvat