HEKLANJE

10 savjeta za generiranje prometa na web stranice trgovaca nekretninama

TEMU APP 100 E KUPON

U današnjoj tehnološkoj eri, ne možete si priuštiti da ne budete prisutni u kibernetičkom prostoru jer postoji sve veći broj ljudi koji se pozivaju na web kao na glavni izvor svojih informacija i istraživanja.
Bez sumnje, vaša web stranica predstavlja izvrsnu priliku za promidžbu vaših nekretnina za prodaju ili iznajmljivanje, uz vaš posao općenito, cijelom svijetu.

Ovo je stvarno “bez pameti” – morate redovito ažurirati sadržaj na svojoj stranici i potrebni su vam posjetitelji.



Kako biste optimizirali broj posjetitelja svoje web stranice, morate promovirati svoju web stranicu pomoću nekih, ako ne i svih ovih strategija:-

1. Vaša web adresa trebala bi se pojavljivati na svim poslovnim tiskanicama, promotivnim materijalima uključujući vaš bilten i svim reklamama, a posebno natpisima.

Također ima smisla pozvati se na svoju web stranicu u telefonskim porukama na čekanju i nakon radnog vremena.

2. Trebali biste osigurati da spomenete svoju web adresu u svim priopćenjima za javnost, uvodnicima ili člancima koje pišete. Svi čitatelji tada će moći provjeriti vašu agenciju putem vaše web stranice.

Slično tome, ako imate sreću da vas intervjuiraju na radiju, trebali biste zamoliti voditelja intervjua da spomene vašu web-adresu ili biste je trebali sami ubaciti u intervju – uz određenu suptilnost, naravno.

3. Uključite svoju web adresu i adresu e-pošte u svoju poruku s potpisom e-pošte. To može zadovoljiti znatiželju vaših primatelja e-pošte i potaknuti ih da vas provjere

Također se možete pozvati na određene nekretnine ili nadolazeće aukcije u svojoj e-poruci s potpisom – no to je druga priča!



4. Uključite svoju web adresu u svoju ’30-sekundnu mrežnu reklamu’ kada upoznate ljude i imate priliku razgovarati o svom poslu. Zatim im dajte posjetnicu kako biste pojačali poruku.

5. Web adresa bi trebala biti uključena uz vaš logo i naziv tvrtke na svim poslovnim majicama. Teško je nadmašiti vidljivost s majicama.

6. Slično tome, značke s imenom osoblja trebale bi sadržavati web adresu na bedžu s imenom. To opet predstavlja izvrsnu vidljivost.



7. Kada govorite u javnosti, uvod vašeg govornika trebao bi uključivati referencu na vašu web adresu i, gdje god je to izvedivo, trebali biste se također pozivati na nju tijekom svoje prezentacije. Možete postići ovaj cilj bez da budete bolno očigledni.

8. Neki će možda vjerovati da je to glupo, ali ima smisla uključiti svoju web adresu u natpis na vašem motornom vozilu. Kad zapnete u dugom prometnom redu, nikad ne znate tko će vidjeti vašu poruku i snimiti je za potomstvo ili kasniju upotrebu. Naravno, to bi mogao biti nedostatak ako ste uhvaćeni u prebrzoj vožnji, parkirani gdje ne biste trebali biti ili sudjelovali u prometnoj nesreći!

9. Uspostavite uzajamne veze s drugim web stranicama koje bi privukle vaše klijente, preporuke i potencijalne klijente.



10. Objavite newsletter i redovito uključite pojedinosti o novom sadržaju, značajkama i drugim promjenama na vašoj web stranici.

Trebali biste omogućiti posjetiteljima da se prijave za primanje e-biltena na vašoj web stranici – sigurno ćete biti ugodno iznenađeni njihovim interesom.

Mogućnost registracije posjetitelja web stranice za primanje e-mail biltena također vam omogućuje prikupljanje informacija o posjetiteljima.

Trogirsko kulturno ljeto

Turisti se također mogu zabaviti i na Trogirskom kulturnom ljetu gdje se organiziraju mnoga događanja tijekom ljetnih mjeseci, a otvaranje

Mini liposukcija

Jedan od najtraženijih zahvata estetske kirurgije posljednjih godina je liposukcija. Iako se ne radi baš kao zamjena za dijetu i