HEKLANJE

Mini liposukcija

TEMU APP 100 E KUPON

Jedan od najtraženijih zahvata estetske kirurgije posljednjih godina je liposukcija. Iako se ne radi baš kao zamjena za dijetu i tjelovježbu, liposukcija je osmišljena za uklanjanje stvarno tvrdokornih područja masnoće koja jednostavno neće nestati s tradicionalnijim metodama mršavljenja. Poznata kao postupak oblikovanja tijela, liposukcija uklanja neželjeno salo s trbuha, bokova, bedara, stražnjice, nadlaktica, koljena, vrata, brade i obraza.

Tijekom proteklih nekoliko godina brojne novorazvijene tehnike ili metode liposukcije pomažu mnogim estetskim kirurzima u postizanju preciznijih rezultata i bržeg oporavka za odabrane pacijente. Među tim tehnikama su lipoplastika potpomognuta ultrazvukom (UAL), tumescentna tehnika, super-mokra tehnika i “mini liposukcija”.



Prvi put predstavljen od strane stručnjaka za liposukciju s Beverly Hillsa dr. Davida M. Amrona, mini-liposukcija znači upravo ono što naziv zapravo implicira: kraću verziju postupka liposukcije. Mini-liposukcija se smatra idealnom metodom za smanjivanje točaka na jednom ili dva područja trbuha kod osoba koje su bliže svojoj idealnoj tjelesnoj težini. Jednostavnije rečeno, osoba koja je malo nesrazmjerna zbog jednog ili dva tvrdoglava masna područja može se učiniti proporcionalnom primjenom zahvata mini-liposukcije.

Mini-liposukcija prvenstveno se fokusira na samo jedno ili dva područja. Cijeli postupak, koji obično pacijentu oduzima manje od sat vremena, uključuje uklanjanje manje od jedne litre ili 2,5 kilograma masnog tkiva s područja koje se operira. Nadalje, cijeli postupak mini-liposukcije može se obaviti u lokalnoj anesteziji, što znači da je pacijent suočen s manjim rizikom. Što je najvažnije od svega, mini-liposukcija će pacijenta koštati manje od 2500 USD.

Među dijelovima tijela za koja se može pobrinuti mini-liposukcija su oni koji se nalaze oko koljena, ispod brade, iznad dojke kod pazuha i iza laktova. Postupak mini-liposukcije može se primijeniti i na drugim dijelovima tijela koji imaju malu količinu viška masnog tkiva.

Cijeli postupak mini-liposukcije, iako ima tendenciju da uključuje vrlo kratko vrijeme oporavka, može dati pacijentu rezultate koji se mogu opisati samo kao dramatični.

Ali kao i kod većine pacijenata na estetskoj kirurgiji, oni koji razmišljaju o mini-liposukciji moraju imati realna očekivanja o rezultatima koje im postupak može dati. Ako ljudi misle da se mogu jednostavno podvrgnuti mini-liposukciji samo zbog toga, imaju još jednu pomisao. Kao što je gore rečeno, mini-liposukcija ili bilo koji drugi postupak liposukcije nije zamjena za dijetu i tjelovježbu. Iako definitivno može poboljšati izgled i samopouzdanje osobe, mini-liposukcija ne može promijeniti vaš izgled baš onako kako ste zamislili. Stoga je mudro dodatno razmisliti o razlozima za podvrgavanje miniliposukciji prije donošenja odluke.

Što bi Isus kupio za Božić?

Ovaj dokumentarac će vas jednostavno dobro nasmijati i zabaviti! Milijuni Amerikanaca panično trče u stampedu u shopping centre da bi