HEKLANJE

Tražilica koja VAM PLAĆA da pretražujete?

TEMU APP 100 E KUPON

Kao urednik velikog imenika članaka, koji trenutačno ima više od 20 000 članaka, primamo stotine novih ideja koje stižu svakodnevno… ali u proteklom tjednu primio sam dva nova članka, koji su me natjerali da sjednem i obratim pozornost. Ovo je prvi od njih, drugi ću ostaviti za drugi članak.

Svakodnevno se izvrše milijuni pretraživanja, doduše više od 80% tih pretraživanja trenutačno vrše korisnici interneta koji idu putem Googlea, MSN-a ili Yahooa, ali poput ove nove tražilice, i oni su morali negdje početi. Uostalom, Google je počeo prije samo nekoliko godina, a sada pogledajte koliko su veliki.



Ovako radi nova tražilica:

Imate vlastiti portal za pretraživanje, na isti način na koji biste pretraživali bilo koji od velika tri. Iako umjesto korištenja recimo Googlea, pretražujete putem vlastitog osobnog portala za pretraživanje. Rezultati koje daju brzi su i vrlo dobri te se prikazuju na isti način na koji bi bili s bilo kojom drugom tražilicom, ali ovdje je razlika!

1/. Dat će vam 50 USD samo za pridruživanje, nema cake, vaš račun postaje kredit čim im se pridružite.

2/. Zatim dobivate osobnu poveznicu na svoj vlastiti Portal za pretraživanje kada se pridružite, a zatim ga koristite kad god želite pretraživati internet.

3/. KREDITIRAJU vaš račun svaki put kada izvršite Pretraživanje, koristeći svoj portal za pretraživanje.

Sada potencijal!

Link Search Portal je specifičan za VAS, pa je ideja da navedete svoje prijatelje, a možda čak i poslovne kolege da također koriste VAŠ Search Portal, uostalom to ih neće koštati ništa, a dobit će dobre rezultate. Što više ljudi možete natjerati da koriste vaš Portal za pretraživanje, to bolje…JER svaki put kada ga bilo tko koristi za pretraživanje od strane bilo koga tko koristi vezu VAŠEG portala za pretraživanje, tvrtka za pretraživanje plaća VAMA!!



Napreduje još dalje, za vas je potpuno besplatan i dobivate gore spomenuti bonus za prijavu od 50 $, ali ako se vaši prijatelji također prijave, oni također dobivaju bonus od 50 $, kao i njihovi prijatelji i prijatelji njihovih prijatelja!

Dakle, mora postojati caka?
NISAM ga našao, a pogledao sam ga JAKO pažljivo. Zapravo, mislim da je to sjajna ideja, zapravo sam je isprobao, i kao što sam obećao, moj kredit na računu se povećao kao što su rekli da hoće. Vjerujem da je to vrlo nova ideja i ona koja bi stvarno mogla zaživjeti. Potpuno je besplatan za korištenje, korisnike ne košta ništa, i koliko ja vidim, to je situacija u kojoj svi pobjeđuju.

Tražilica o kojoj govorim također je tražilica Pay Per Click, tako da oni Zbilja žele da iskoristite novac koji zaradite za kupnju popisa Pay Per Click, ali onda ako imate vlastitu web stranicu, a skupljate novac za Besplatno samo pretraživanjem, to također znači da dobivate i svoje “klikove” besplatno. Također imaju plaćeno članstvo, što vam, koliko sam shvatio, omogućuje da uzmete novac koji zaradite u obliku gotovinskih provizija, koje se plaćaju dva puta mjesečno putem PayPala.



S moje točke gledišta, to izgleda kao novi način dobivanja besplatnog prometa na mojoj web stranici.

Dakle, konačno, ako imate web stranicu, ili je možda planirate imati u budućnosti, želite je promovirati besplatno, onda je ovo nešto što biste stvarno trebali pogledati.
Na kraju krajeva, oni bi mogli biti sljedeći veliki igrač na internetu, a vi ulazite u prizemlje!

Što je manikura?

Manikura je kozmetički tretman za uljepšavanje noktiju i ruku. Manikura može tretirati samo ruke, samo nokte ili oboje. Standardna manikura

Biti mama nije samo rađanje

Biti mama nije samo rađanje, mogu puno toga razumjeti i prihvatiti u životima drugih ljudi. Svatko donosi vlastiti izbor –

6 privlačnih naslova

Vaši predmeti igraju ključnu ulogu u svim oglasima kampanje putem e-pošte, bez obzira koristite li sigurnosne popise, automatske odgovore, samostalne