HEKLANJE

Istine i mitovi o dobivanju kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Dakle, želite znati istinu o kreditnim karticama? Želite li razdvojiti činjenicu i fikciju prijave i primanja kreditne kartice? Pa, evo nekoliko najčešćih pitanja kada je u pitanju pokušaj dobivanja kreditne kartice.

Je li teško dobiti kreditnu karticu?



Ne; ovisno o nekoliko različitih čimbenika kada pokušavate dobiti kreditnu karticu. Prva stvar je da to ovisi o vašoj kreditnoj sposobnosti. Što bolju kreditnu sposobnost imate, veća je vjerojatnost da će vam kreditna kartica biti odobrena. S druge strane, ako nemate kredit ili vaš kredit nije savršen, još uvijek imate šanse da dobijete odobrenje, samo ste ograničeniji u mogućnostima za kreditnu karticu.

Jesu li kreditne kartice sigurne?

Odgovor je da. Kreditne kartice su mnogo sigurnije nego što su bile. Tvrtke koje izdaju kreditne kartice počinju vam vraćati novac ako je vaša kartica korištena ili ukradena. To se počinje zvati “rješavanje sporova”. Uvijek se riješite svih računa i potpišite poleđinu svoje kreditne kartice odmah kada je primite.

Kako se prijaviti za kreditnu karticu?

Postoji nekoliko načina podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu. Možete istražiti kreditne kartice koje želite, nazvati ih i prijaviti se, možete ispuniti ona pisma koja dobijete poštom i poslati ih ili to možete učiniti čak i brže i saznati u roku od nekoliko minuta tako što ćete pronaći karticu koju želite i prijaviti se izravno putem interneta.

Je li dobro imati kreditnu karticu?

Ovo može biti da ili ne; ovisno o tome znate li ih koristiti. Ako imate lošu kreditnu sposobnost ili je uopće nemate, preporučuje se da počnete s malim kreditom. Ako imate stvarno dobar kredit; onda ne bi trebalo biti problema da pokušate dobiti kreditnu karticu. I za jedno i za drugo preporuča se da nešto kupite i otplatite ili da platite cijeli iznos kada dospije, nemojte plaćati minimalac.



Sve u svemu, kreditne kartice vam mogu naštetiti ili vam pomoći; sve ovisi o tome kada i kako ih koristite. Ako kreditne kartice koristite odgovorno, one mogu biti vrlo korisne i zapravo pomoći vašem kreditu. Ova su četiri pitanja koja se najčešće postavljaju i mogu vam pomoći u nastojanju da pronađete savršenu kreditnu karticu.