HEKLANJE

Nakon 2400 godina: obična kravata nije dorasla kravati po narudžbi

TEMU APP 100 E KUPON

Definitivno je “OUT sa starim i običnim i IN s novim i avanturističkim”. Već 2400 godina standardna kravata bila je glavna stvar. Mnogima je teško odviknuti se od provjerene i istinske navike nošenja sigurne, sigurne standardne kravate kao naši preci prije nas. Mnogi naši standardni printovi i dizajni prisutni su desetljećima. Da, kravate su postale šire na krajevima, ali malo toga se promijenilo dugo, dugo vremena.

Kravate bi mogle biti među najstarijim, najdugovječnijim primjerima odjevnog predmeta koji djeluje kao simbol. Prvi kineski car imao je ogromnu vojsku koja je nakon njegove smrti bila umotana u terakotu i svaki omotan kravatom. Zašto su svi imali kravatu? Možda nikada nećemo znati sa sigurnošću, ali mnogi znanstvenici vjeruju da je to trebalo pokazati jedinstvo s carem.



S novim inovacijama u tehnologiji i nižim troškovima, sada imamo priliku razviti vlastite prilagođene veze s bilo kojim dizajnom koji odaberemo. Kompanije s popisa Fortune 500 izrađuju kravate s logotipima, likovima, proizvodima ili bojama svojih tvrtki i izazivaju valove na radnom mjestu. Ne samo da prilagođene kravate i šalovi služe kao učinkovito brendiranje proizvoda, već također omogućuju zaposlenicima tvrtke da se osjećaju kao da su dio ekskluzivne grupe. Ovo stvara jedinstvo i prijateljstvo.

Kravate po narudžbi, koje se često nazivaju kravatama s logotipom ili korporativnim kravatama, postaju sve više i više prihvaćene diljem svijeta jer tvrtke, medicinske škole, bratstva, grupe bivših studenata i druge organizacije odlučuju da žele kravatu ili šal da pokažu ono o čemu se radi. Žele biti jedinstveni i stvoriti zajedništvo zajedništva koje se obično vidi samo kada svi nose istu uniformu. Prilagođena kravata je način da se pokaže da su svi u istom timu. Bilo da želite dizajnirati tradicionalni izgled “Brooks Brothers” ili hrabar, svijetao, privlačan korporativni logotip, danas ništa nije zabranjeno. Ovisi samo o tome što želite da vaše veze izraze. Mogućnosti su neograničene.

Kravate i šalovi po narudžbi također su vrlo pristupačni kada se kupuju od pravog dobavljača. I zapamtite da svatko može izraditi ovratnike po narudžbi…ali malo njih ima sposobnost kreirati nagrađivane dizajne koji će vaše kravate i šalove po narudžbi učiniti stvarno “popularnim”. Lako je prepoznati vrijednost dobro osmišljenih, ograničenih izdanja veza u stvaranju korporativnog identiteta ili obnovljenih tradicija u bratstvima i alumni grupama.

Nakon svih ovih godina, zašto ljudi još uvijek kupuju i nose kravate? Ne postoji jednostavan odgovor, ali na kravate se i dalje gleda kao na simbole. Oni povezuju grupe i timove, bilo da su u poslovnom okruženju, bratstvu ili u sportskom timu. Ne samo da veze vežu ljude za zajednički cilj, one također motiviraju.

Modni trendovi mogu doći i proći, ali ovratnici opstaju – iz čvrstih povijesnih i kulturnih razloga. Kravate po narudžbi stvaraju modni izraz za one koji žele pobjeći od vrlo konzervativne, tradicionalne kravate. Upamtite da je novo i avanturističko u igri. Staro i zagušljivo je van. Zabavite se dizajnirajući vlastitu kravatu po narudžbi; bit će ti drago što jesi.