HEKLANJE

10 savjeta za uspješnu PPC oglasnu kampanju

TEMU APP 100 E KUPON

1. Kada prvi put počinjete s PPC tražilicama, držite svoje ponude blizu 0,10 USD i nikada ne plaćajte više od 0,30 USD dok ne steknete više iskustva. Ako vam je premalo određenih ključnih riječi, samo ih ispustite i dodajte još dok ne dobijete željena mjesta. Nakon što pronađete pobjednika, povisite svoje ponude kako biste dobili više prometa.

2. Nastojite dobiti najmanje 40%, a idealno 50% povrata uloženih sredstava za oglašavanje. Dakle, ako prodajete proizvod koji vam daje proviziju od 20 USD, a određena ključna riječ traži 50 posjetitelja da stvore prodaju, povrat od 50% ne bi stavio vašu ponudu na više od 0,20 USD po kliku.



3. Financirajte svoje račune s najnižim mogućim dopuštenim iznosom. To će vam pomoći da započnete i steknete osjećaj za sustav, a da ne oštetite banku.

4. Nikada ne plaćajte više od 50 dolara za bilo koji oglas bez povrata ulaganja. Morate ili promijeniti oglas ili početi promovirati novi proizvod.

5. Sjajan način da maksimalno povećate svoju zaradu je prikazivati dva odvojena oglasa za isti proizvod u isto vrijeme. Na taj način možete vidjeti koji oglas donosi veću prodaju. Izbacite loš oglas i dodajte novi dok ne budete zadovoljni rezultatima.

6. Kada odlučite koju ćete web stranicu ili web stranice promovirati, odvojite vrijeme da pročitate web stranicu i upoznate se s njom. Zatim odaberite svoje ključne riječi i postavite svoje oglase.

7. Budite u toku sa svojim oglasima, pažljivo ih promatrajte i provjerite svoj Affiliate Affiliate bankovni račun da vidite povlači li oglas svoju težinu.

8. Pokušajte koristiti svoje ključne riječi u svojim oglasima što je više moguće, poznato je da vam to daje bolju stopu konverzije.

9. Dodajte nove ključne riječi svojim oglasima kako pronađete nove i riješite se onih koje ne daju rezultate. Morate maksimizirati svoj profit kad god je to moguće.



10. Kada imate oglas koji je dobar za vas, uvijek tražite sljedeći pogodak, na ovaj način možete imati višestruke tokove novca koji dolaze iz različitih oglasa 24 sata dnevno.