HEKLANJE

Pozdravite one ponude kreditnih kartica od 0%!

TEMU APP 100 E KUPON

Dobivanje najbolje ponude za kreditnu karticu ne znači uvijek skakanje s jedne kartice s 0% godišnje kamatne stope na drugu i dobivanje lošeg imena za vas. Kao što ćete i vi jer kartičarske tvrtke shvaćaju ovo mudro i počinju odbijati serijske skakače njihove zahtjeve za kreditne kartice.

Ovo ipak nije usmjereno na one koji su do sada smatrali da je lako doći do bilo koje kreditne kartice koju odaberu; ovaj je članak namijenjen onima kojima je iznimno teško uopće doći do kreditne kartice i mogu samo sanjati o tome da iskoriste prednosti svih ponuda s kamatama od 0% koje postoje.



Vaš nizak kreditni rejting može utjecati na vašu prijavu…

To je zbog činjenice da mnogi potencijalni klijenti kreditnih kartica imaju tako nizak kreditni bodovanje da izdavatelji kreditnih kartica; vidi ih kao preveliki kreditni rizik. Stoga na kraju odbijaju izdati kartice onima s niskim kreditnim bodovanjem, budući da žele samo one koje vide kao profitabilne kupce. To vam se čak može dogoditi ako nemate duga i ako ga nikada niste imali, budući da zajmodavci kreditnih kartica koriste samo podatke o kreditnoj sposobnosti koji se o vama nalaze u njihovim bazama podataka. Dakle, ako nemate kreditnu povijest, oni će vam lakše odbiti jednu od svojih kartica.

No, ono što morate upamtiti je da ne biste trebali iskaljivati svoj bijes na tvrtki koja izdaje kreditne kartice jer nemate božansko pravo očekivati od njih da vam dopuste posuditi njihovu gotovinu samo zato što to želite, oni moraju biti sigurni da ste dostojan kreditni rizik. Da biste se borili protiv toga, prva stvar koju ne biste trebali činiti je da se uvijek iznova obraćate različitim kreditnim karticama, kreditnim agencijama ili bankama za zajmove, time ćete sebi samo još dublje iskopati rupu. Sljedeći put kad podnesete zahtjev za bilo koju vrstu kredita znat će se da ste već podnosili zahtjev i da ste bili odbijeni u prošlosti, tako da će lakše pronaći odgovor.

Dobijte pozadinu svoje kreditne ocjene…

Ono što trebate učiniti je kontaktirati kreditnu agenciju da vidite gdje griješite i možda pronađete razlog zašto vam kreditne kartice ne dopuštaju rukovanje jer su plastične. Pitajte kartičnu tvrtku koja vas je odbila koju kreditnu agenciju koriste; to će obično biti jedna od dvije glavne, a to su Equifax i Experian. Nakon što ste utvrdili koji je, možete im pisati tražeći detaljan pregled vaše kreditne povijesti. To će obično koštati nekoliko funti, ali bit će vrijedna praksa koja će vam pomoći da vratite svoj kreditni rejting.

Nakon što otkrijete gdje ste pogriješili u prošlosti, možete početi raditi na povećanju kreditnog bodovanja. Možda se pitate kako se to može učiniti ako vam nije dopušten kredit, ali tako što ćete svoje račune za kućanstvo održavati ažurnima i plaćati ih na vrijeme, pazeći da možete dokazati gdje živite, biti sigurni da imate izbornu ulogu i pobrinite se da nikada ne lažete u zahtjevu za kredit. Sve su to jednostavne stvari i ako ih slijedite, ne samo da ćete uvidjeti da će vaša kreditna ocjena porasti, nego ćete je također moći nadograđivati i jednog dana moći dobiti najbolje ponude kreditne kartice i kada to želite.

Pumpe za bačve

Postoji niz različitih tipova bačvastih pumpi dostupnih od trgovaca, a sve imaju malo različite namjene. Bačve od 55 galona su