HEKLANJE

Dobivanje kreditne kartice s lošom kreditnom sposobnošću

TEMU APP 100 E KUPON

Izvješće o kreditnoj povijesti je poput Hall Monitora u svijetu kreditnih kartica. Izvješće o kreditnoj povijesti poslužit će tvrtkama koje izdaju kreditne kartice kao jamstvo za otkrivanje loših i dobrih korova.

Međutim, nekima od nas može biti teško održati tu savršenu kreditnu povijest. To je zato što život nije savršen; neki od nas će se susresti s problemima u protoku novca kako bi platili određene račune. Kada se to dogodi, još više šteti vašem kreditnom rezultatu.



Što je niži kreditni rezultat, to je teže dobiti kreditnu karticu ili čak zajmove. Niži kreditni rezultati mogu vam čak uzrokovati probleme s pronalaskom posla ili stana.

Da budemo pošteni, tvrtke koje se bave izdavanjem kreditnih kartica gledaju na druga pitanja kada podnesete zahtjev za kreditnu karticu. Služit će samo kao razmatranje. Druga stvar koju gledaju je vaša kreditna povijest. Na temelju vaše kreditne povijesti utvrdit će koliko ste puta zakasnili s plaćanjem, koliko duga imate i koliko je kredita još uvijek dostupno. Također će pogledati vrijeme koje ste proveli na svom poslu i jeste li na tom poslu zarađivali stabilan prihod.

Zajmodavac će obično uzeti u obzir osobu koja je zakasnila s plaćanjem, ali je uvidjela da je omjer duga i prihoda podnošljiv. To znači da ste u mogućnosti zaraditi dovoljno novca da možete otplatiti dugove koje trenutno dugujete.

Prilikom podnošenja zahtjeva za kreditnu karticu. Ograničite svoju prijavu na nekoliko tvrtki koje izdaju kreditne kartice. Što veći broj zahtjeva na čekanju imate, to bi to moglo biti štetnije za vaš kreditni rezultat. Pokušajte istražiti prije nego što podnesete zahtjev za kreditnu karticu. Provjerite kartice koje su namijenjene osobama s niskim kreditnim rezultatom.

Ako se bojite svih loših stvari i rizika koji su uključeni u dobivanje kartice, također razmislite o prednostima koje kreditna kartica može pružiti. Ako ste osoba koja popravlja ili poboljšava svoj kreditni rejting. Najvjerojatnije koristite svu gotovinu koju imate za plaćanje tih računa. Zbog toga imate manje novca dostupnog za hitne slučajeve.

Posjedovanje kartice će vam dati novac koji vam je potreban. Međutim, budite odgovorni prema kartici i nemojte je preopteretiti. Također naučite plaćati račun kartice na vrijeme.

Ljudima s lošim kreditnim rejtingom preporučuje se nabaviti osigurane kreditne kartice. Ove kartice funkcioniraju tako da korisnik položi određeni iznos novca kartičnoj kući. Limit koji imate je iznos koji ste položili. Kada koristite karticu, iznos će biti odbijen od vašeg depozita.



Dobra stvar kod ovoga je što kada ne koristite položeni novac, novac će zarađivati od kamata. Također pomaže poboljšati vašu kreditnu ocjenu.