HEKLANJE

Dovođenje vanjskog prostora za korištenje u tri sezone

TEMU APP 100 E KUPON

Zamislite prekrasnu proljetnu večer provedenu vani na svojoj terasi. Sada zamislite kako brzo iznenadni pljusak može pretvoriti tu idiličnu sliku u mokri trag za zaklon. Ili razmislite o ljetnom popodnevnom pikniku na palubi. Sunce i krajolik su sjajni, ali što je s bubama?
Za mnoge vlasnike kuća, terase i palube su sjajna investicija za provođenje više vremena na otvorenom. Ali ti dodaci u kući dolaze s nečim nepredvidljivim: samim otvorenim prostorom, sa svim svojim prirodnim čudima i opasnostima. Ali novi koncept u gradnji pomaže pretvoriti te vanjske prostore u nešto više: višenamjenske sobe za tri godišnja doba koje štite upravo od stvari koje bi inače mogle pokvariti dobar provod vani.
Sustavi za trijem zatvaraju postojeću ili novoizgrađenu terasu ili palubu koristeći unaprijed konstruirane modularne zidne ploče i spojne stupove. Drvene zidne ploče pomažu u zaštiti od hladnog zraka i štetnog sunca, a pričvršćene su na pod pomoću praga. Kanalizirani okomiti stupovi spajaju zidne ploče kako bi stvorili vizualno privlačnu fasadu.
Stolari i ambiciozni „uradi sam“ mogu s lakoćom sastaviti sustave za tri godišnja doba ili otvorene tračnice. Modularni dizajn proizvoda eliminira kompliciranu stolariju koja je inače uključena u ovu vrstu konstrukcije. Unaprijed sastavljene komponente (moduli) dizajnirane su tako da zahtijevaju minimalan broj pričvrstih elemenata za nekompliciranu, sustavnu instalaciju.