HEKLANJE

Dug na kreditnoj kartici – neki lijekovi

TEMU APP 100 E KUPON

Ako imate dug na kreditnoj kartici, nemojte samo zabijati glavu u pijesak i nadati se da će se sve riješiti samo od sebe. Ako to učinite, problem će se samo pogoršati. Iako može biti teško suočiti se sa svojim dugovima, što prije to učinite, prihvatite ih i prihvatite da se s njima morate nositi, to će vam biti lakše.

Postoje određeni osnovni koraci koje možete poduzeti kako biste izliječili dug po kreditnoj kartici i ne moraju svi biti bolni ili drastični.



Prvo što biste trebali učiniti je stati. Procijenite situaciju u cjelini. Pogledajte svoje dugove, kako su sastavljeni i kolike kamate na njih plaćate. Zatim pogledajte sve ušteđevine koje imate. Ako imate ušteđevinu, možda je vrijeme da je iskoristite. Nema smisla štedjeti novac i zarađivati četiri posto, dok u isto vrijeme otplaćujete dvadeset posto svojih dugova. Trebali biste klasificirati svoje dugove prema prioritetu, pri čemu su dugovi s najvećim kamatama oni koje namjeravate prvo otplatiti. Ako imate druge dugove kao što su računi za komunalije ili hipotekarni dugovi, onda je ovo ozbiljnije i vjerojatno biste trebali potražiti savjet od strukovnog savjetnika ili lokalnog Biroa za savjetovanje građana.

Usmjerite svu svoju energiju i resurse na čišćenje dugova s najvećim kamatama. Nakon što ste to učinili, usmjerite pozornost na dugove s nižim kamatama. Naravno, dok se koncentrirate na zajmove s najvišom stopom, morat ćete barem izvršiti minimalna plaćanja na drugim karticama.

Ako mislite da na ovaj način nećete moći podmiriti svoj dug. Zatim razmislite o uzimanju osiguranog zajma za konsolidaciju duga. Oni su dostupni samo vlasnicima kuća, ali nude dobar način podmirivanja dugova. Ono što možete učiniti je uzeti zajam za konsolidaciju duga koji će naplaćivati znatno nižu kamatnu stopu od one koju naplaćuju vaše kreditne kartice. To znači da će daleko veći udio vaših otplata ići na čišćenje salda, umjesto da samo doprinosite dobiti kartičarske kuće.

Dug po kreditnoj kartici postaje sve veći i veći izvor stresa, a kako stope zaduživanja nastave rasti, ovaj će problem samo rasti. Ako ste zabrinuti zbog svojih dugova, potražite savjet od nekoga kome vjerujete i nemojte ignorirati problem sve dok ne postane prevelik za rješavanje.

Okrutno smo prevareni

Okrutno smo prevareni, rekavši da da bismo imali novac, moramo raditi ono što donosi novac. Samo ovako i ništa drugo.

Ispod ruke Povećanje grudi

Povećanje grudi ispod ruke pomaže povećati veličinu i oblik grudi. Žene se podvrgavaju ovom povećanju grudi ispod ruke iz nekoliko