HEKLANJE

Loša kreditna sposobnost kreditne kartice – nude je mnoge tvrtke

TEMU APP 100 E KUPON

Čekovne knjižice i plaćanje gotovinom sve je rjeđe jer sve više ljudi koristi plastiku za plaćanje kupnji. Čekovne knjižice zamjenjuju debitne kartice, a korištenje kreditnih kartica raste. Mrežna kupnja pomogla je potaknuti potrebu za kreditnom karticom. Nažalost, ljudima s lošom kreditnom sposobnošću obično se ne odobrava kreditna kartica. Nije beznadno, postoje putevi za one s lošom kreditnom poviješću da uđu ili se vrate u svijet plastike.

Loša kreditna sposobnost – kreditne kartice nude mnoge tvrtke. To je postalo nužno jer bi pojedinci s niskim prihodima ili kreditnim problemima bili odbijeni za kreditnu karticu s niskim kamatama i bez naknade. Mnoge od tih tvrtki koriste ono što se zove određivanje cijena temeljeno na riziku. Ono što to čini jest da imaju nekoliko vrsta ponuda s različitim kamatnim stopama. Stopa koju nude temelji se na vašoj kreditnoj sposobnosti. Dakle, ako se prijavite za jednu karticu, možda ćete biti odbijeni, ali će vam ponuditi karticu s višom stopom. Ovo je izvrstan način da netko s malo negativnom kreditnom poviješću dobije odobrenje za lošu kreditnu sposobnost, kreditnu karticu.



Dakle, što je s onim pojedincima bez kreditne sposobnosti ili s izrazito negativnim kreditom? Možda će morati potražiti drugu vrstu loše kreditne sposobnosti, kreditnu karticu. Postoji nekoliko tvrtki koje ciljaju na ove vrste ljudi. Oni nude ono što se zove početna kartica. Ova vrsta kartice ima vrlo visoku kamatnu stopu i vrlo nizak kreditni limit. Također postoji znatan iznos naknada koji je inače povezan s ovim karticama.

Ove kartice su blijede u usporedbi s uobičajenim tipom ponuda kreditnih kartica, ali je stopa prihvaćanja visoka. Korištenjem jedne od ovih loših kreditnih kartica i pridržavanjem uvjeta ugovora, plaćanjem na vrijeme u određenom vremenskom razdoblju, vaša će kreditna ocjena biti pozitivnija. To će vam omogućiti da se prijavite s većim izgledima za prihvaćanje za kreditnu karticu s nižom stopom i povoljnijim rokom.

Postoje neki pojedinci s tako kritičnim kreditnim problemima, nedavni bankrot na primjer, da početna kartica ne bi bila opcija. Ako je to slučaj, jedino rješenje koje bi preostalo je unaprijed plaćena kreditna kartica koja se ponekad naziva i osigurana kartica. Činjenica da izgledaju kao kreditna kartica jedina je sličnost. Moraju imati položena sredstva da bi ih koristili. Gotovo je zajamčeno da ćete biti prihvaćeni za ovu vrstu loše kreditne sposobnosti, kreditne kartice.

Funkcioniraju isto kao bilo koja Mastercard ili Visa kartica, ali možete potrošiti samo iznos novca koji ste položili. To ostavlja vrlo mali rizik za izdavatelja kartice jer se kod njih ne možete zadužiti. Budući da izdavatelj kartice neće zarađivati na mjesečnim kamatama za saldo zarađuje na druge načine. Možete naplatiti naknadu za prijavu, godišnju naknadu, administrativnu naknadu čak i mali postotak za svaki put kada nešto kupite karticom. Bilo bi dobro da istražite nekoliko tvrtki prije nego što se prijavite za ovu vrstu loše kreditne sposobnosti, kreditne kartice jer te naknade mogu uvelike varirati.

Uglavnom što sve ovo znači ako čak i uz lošu kreditnu ocjenu, gotovo svatko može pronaći lošu kreditnu sposobnost, kreditnu karticu. Možda će biti potrebno malo istraživanja, ali to se može postići.

Idealan nos

Čini se da je uzaludno tragati za savršenstvom u ovom nesavršenom svijetu. Ono što je idealno ponekad može biti tako