HEKLANJE

Članci kao WMDS: Oružje masovne distribucije

TEMU APP 100 E KUPON

Marketing članaka prilično je nov, vrlo učinkovit internetski marketinški alat koji vam omogućuje promoviranje sebe, vašeg proizvoda, web stranice ili usluge. No, ova naizgled jednostavna marketinška tehnika može imati eksplozivne rezultate!

Kao vlasnik tvrtke ili trgovac, jednostavno pišete članke o svom proizvodu, usluzi ili web stranici. Drugim riječima, pišete o onome što znate. Nakon što ste napisali svoje članke, te članke počinjete slati u imenike i na web stranice koje ih prihvaćaju. Od tog trenutka, vaši će se članci širiti internetom poput šumskog požara… šumskog požara s vašim imenom, nazivom stranice i obično vezom na vašu stranicu! Vidite, svaki put kada pošaljete članak, uključujete “okvir s izvorima autora” koji uključuje sve informacije o vama, vašem iskustvu, vašem poslovanju i URL-u vaše web-lokacije. Kad god se taj članak objavi, uključujući i web-mjesta s imenicima, uz njega se moraju pojaviti i vaši podaci!



Kao webmaster ili izdavač, znate da je jedan od ključeva održavanja vaše web stranice popularne među tražilicama i vraćanja posjetitelja svjež, nov, relevantan sadržaj. Direktoriji članaka mogu biti odgovor na vaše molitve! Jednostavno pretražujete članke ili pregledavate stranicu i pronaći ćete onoliko članaka koliko želite dodati na svoju stranicu ili publikaciju. Svi članci poslani u ove direktorije mogu se ponovno tiskati sve dok su ponovno tiskani točno onako kako su predstavljeni i uključuju podatke o autoru. Za ponovno tiskanje mogu postojati uvjeti specifični za web-mjesta (stoga svakako provjerite uvjete svakog web-mjesta), ali većinom se samo držite članka kako je predstavljen sa svim uključenim informacijama o autoru i bit ćete sigurni!

Neke ljude može odbiti ideja da zapravo napišu nešto za objavljivanje. To ih može vratiti u napade anksioznosti poput onih na satu prvog studenta engleskog jezika. Ali, ne brinite većina ljudi koji koriste marketing članaka nisu pisci dostojni Pulitzerove nagrade! Po mom iskustvu, najbolji članci i oni koji se najviše biraju i šire su oni koji su napisani na način koji je vrlo pristupačan čitateljima. Da, gramatika i pravopis su važni, ali ono što je najvažnije je da su vaše informacije lako dostupne i korisne ili zanimljive potencijalnim čitateljima.

Ako jednostavno nemate vremena ili stvarno ne volite pisati, uvijek možete unajmiti copywritera ili pisca duhova da obavi posao umjesto vas. Samo se pobrinite da su uvjeti vrlo jasni od početka o tome čije će se ime pojaviti na članku, poveznice koje treba uključiti, ključne riječi na koje želite da se članci fokusiraju itd.

Ako ste u potrazi za novom marketinškom strategijom, a nemate veliki budžet…napišite nekoliko članaka! Objavite svoje ime i počnite biti prepoznati kao stručnjak kakav jeste. I najbolje od svega dobiti masovnu distribuciju svemoćnih poveznica na vašu web stranicu.

Bloganje uz WordPress

U blogosferu sam ušao tek krajem 2005. godine nakon što sam shvatio da propuštam važan dio cjelokupnog žanra “online komunikacije”.

Kako igrati backgammon?

Društvena igra backgammon jedna je od najstarijih čovjekovih igara. Kaže se da su prve varijacije igre počele u starom Egiptu,