HEKLANJE

Affiliate Cloaking… Što je to i ZAŠTO biste ga trebali koristiti ako ste marketinški stručnjak za affiliate

TEMU APP 100 E KUPON

Affiliate Cloaking… pitanje je što je to i koristite li ga VI?

Točno, ovo se pitanje odnosi na sve koji aktivno promoviraju proizvode i/ili usluge drugih tvrtki kao affiliate ili razmišljaju o tome jer biste mogli izgubiti VELIKE BUNE od svojih teško zarađenih affiliate provizija zbog onih RUŽNIH dugih affiliate URL-ova koji vrište.. .. “Ja sam partner” i prestrašite svoje posjetitelje i/ili potencijalne klijente.



Ljudi su vrlo duhoviti na ovaj način na internetu kada je u pitanju prvi dojam.

Na primjer, s kojim biste radije poslovali?

Sad kad sam zasadio to sjeme u tvoju glavu, prijeđimo na ono što JE ‘Affiliate Cloaking’ i kako će ono pomoći pretvoriti više vaših posjetitelja u PRODAJU!

‘Affiliate Cloaking’ zvuči prilično očito, zar ne i stvarno jest jer sve što radite je zamjena tog RUŽNOG dugog affiliate URL-a s lijepim maskiranim (proslijeđenim unutar nevidljivog okvira), profesionalnim nazivom domene poput onog koji sam naveo u gornjem primjeru koji ostaje ‘Sticky’.

Što mislim pod “Ljepljivim”?

Jednostavno mislim da URL ostaje naziv domene koji ste odabrali nakon što je vaš posjetitelj kliknuo na njega i ne preusmjerava natrag na RUŽNI dugi affiliate URL s kojim ste započeli, dajući VAMA, affiliateu, profesionalni izgled u očima vaših posjetitelja i /ili potencijalnih kupaca.

Jednostavno rečeno, ne bi znali jeste li vi podružnica ili stvarni vlasnik te web stranice.



Kako je sve ovo moguće?

Reći ću vam tri riječi… “Napredno prosljeđivanje domene” .

Postoje mnoge online usluge koje to nude. Jednostavno idite na Google i pretražite Google.



Sada, ako ste ozbiljan marketinški stručnjak za partnere i/ili tek počinjete s online programima za partnere, ovo je nešto što ćete svakako željeti pogledati.

Ne samo da ćete izgledati profesionalno u očima svojih posjetitelja i/ili potencijalnih kupaca, već ćete i čuvati svoje teško zarađene affiliate provizije.

Evo ga, “Affiliate Cloaking… Što je to i ZAŠTO biste ga trebali koristiti ako ste marketinški stručnjak za affiliate”.



Upamtite, prvi dojam je bitan, posebno kada poslujete online.

Kreditne i debitne kartice

Kreditne i debitne kartice znatno su povećale kupovnu moć potrošača. U prošlosti su banke vikendom bile zatvorene i za kupnju

Igra poslovnih kreditnih kartica

Ponekad, kada se čini da je teško pronaći financiranje vašeg novog poslovnog pothvata, možda biste trebali razmotriti poslovne kreditne kartice