HEKLANJE

Igra poslovnih kreditnih kartica

TEMU APP 100 E KUPON

Ponekad, kada se čini da je teško pronaći financiranje vašeg novog poslovnog pothvata, možda biste trebali razmotriti poslovne kreditne kartice koje nude različiti izdavatelji. Poslovne kreditne kartice brzo dobivaju na popularnosti među vlasnicima malih poduzeća, koji ih vide kao vrlo korisne kao alternativne izvore financiranja.

Vlasnici malih tvrtki i potencijalni poduzetnici nisu tako dobro povezani s izvorima velikih financijskih sredstava kojima bi financirali svoje projekte. Poslovne kreditne kartice mogu im biti vrata do te prilike ili, u najmanju ruku, cijenjeni spas za postojeće tvrtke s vremena na vrijeme. Nije nerealno za vlasnika malog poduzeća predvidjeti da bi kriza novčanog toka mogla nastupiti bilo kada. Možda se iz tog razloga poslovne kreditne kartice sve više koriste kao izvor financiranja, a neki od vlasnika poslovnih kreditnih kartica uče igru kako učiniti da stvari stvarno rade u njihovu korist.



Na primjer, vlasnici malih tvrtki koji vode svoje poslovne kreditne kartice u evidenciji kod svojih redovnih dobavljača mogu pomoći u uklanjanju COD troškova, dobiti usluge ubrzane dostave i dobiti priliku povećati svoj novčani tok za nekoliko dodatnih metara. Vaša tvrtka može uštedjeti gotovinu još neko vrijeme terećenjem zaliha s poslovnih kreditnih kartica na početku ciklusa naplate – što vam daje float od oko 21 dana.

Ne može se prečesto reći: poslovne kreditne kartice vam zaista mogu pomoći da bolje upravljate poslovanjem. Dobro je dokumentirano da možete koristiti poslovne kreditne kartice za putovanja i zabavu klijenata. Manje je poznato da su na kraju tromjesečja sažeci obračuna troškova razdoblja iz vaših poslovnih kartičarskih kuća velika pomoć u usklađivanju vaših transakcija i pripremi tromjesečnih poreznih prijava. Štoviše, ako odvojite vrijeme za pregled sažetaka, imat ćete mogućnost otkriti neka potencijalna problematična mjesta. Možda ćete saznati gdje poduzeće stvara prevelike troškove i koji zaposlenik uzrokuje curenje financijskih sredstava.

Također ćete primijetiti da vam zbog konkurencije među izdavateljima mnogi izdavatelji poslovnih kreditnih kartica nude kamatu od nula posto za salda prenesena iz druge tvrtke koja izdaje kreditne kartice na njihovu. Ovo vam predstavlja stvarno sjajnu priliku – ako to učinite na pametan način: možete iskoristiti ove ponude bez kamata stalnim premještanjem stanja s jedne poslovne kreditne kartice na drugu poslovnu kreditnu karticu, a da ne morate platiti tržišne stope . Ovo je savršeno legitimna strategija i postoji više nego dovoljno izdavatelja poslovnih kreditnih kartica koji traže od vlasnika poslovnih kreditnih kartica da učine upravo to.

Možete je igrati kao neku vrstu igre. Nikada vam ne bi ponestalo novih poslovnih kreditnih kartica u koje biste mogli uskočiti kada uvodno razdoblje na jednoj poslovnoj kreditnoj kartici uskoro istekne. Ako se odlučite na ovaj način, pripazite na svoje izjave i datume isteka.

Također će vam ići u prilog ako prenesete svoje poslovne kreditne kartice kada primijetite da kamatne stope počinju rasti. Kao alternativa, možete razgovarati sa svojim postojećim poslovnim izdavateljem kreditne kartice da vidite je li voljan ponovno smanjiti svoje stope. Međutim, imajte na umu da ponovljeni zahtjevi za poslovne kreditne kartice mogu utjecati na vaše kreditno izvješće, pa pripazite na prihvatljiva razdoblja za kreditne upite.

Kućno radno mjesto

Učiniti svoj ured udobnim i opuštajućim može se činiti nemogućim, bez obzira na svu napetost koja bi mogla obuhvatiti cijelu