HEKLANJE

Prednosti jeftinog virtualnog namjenskog poslužitelja

TEMU APP 100 E KUPON

Većina webmastera počela je s hostingom na jednoj domeni ili dijeljenim uslugama web-hostinga. Zajednički web hosting znači da dijelite poslužitelj s desecima drugih webmastera. Planovi dijeljenog web hostinga obično vam omogućuju da imate više od 1 domene po dijeljenom računu web hostinga s unaprijed određenim prostorom na tvrdom disku i propusnošću. Trošak je obično prilično nizak. Morate platiti samo oko 3-10 dolara mjesečno.

Iako je jeftino ugostiti svoju web stranicu na pojedinačnim ili zajedničkim računima za web hosting, morate biti svjesni brojnih nedostataka.



Po prirodi dijeljenog hostinga, resursi poslužitelja dijele se među mnogim web-mjestima, stoga je vrlo lako da se resursi poput CPU-a i memorije brzo potroše. Poznato je da određene vrste web-mjesta kao što su proxy web-mjesta generiraju visoku iskorištenost CPU-a, pa ako je vaše web-mjesto na istom poslužitelju, imajte na umu da postoji mogućnost kvara. Žalbe protiv neželjene pošte protiv drugih web stranica na istom poslužitelju također će utjecati na vašu web stranicu. Svaki oblik napada uskraćivanjem usluge na nekog drugog hostinga može utjecati na vrijeme neprekidnog rada vaše web stranice.

Također, neke web hosting tvrtke su previše upakirale hosting račune na jednom poslužitelju zbog čega je poslužitelj spor i trom. Konačni rezultat je da vaša web stranica radi, ali joj treba predugo da se pravilno učita i prikaže.

Kako možete učiniti da izbjegnete ovaj problem?

Prije mnogo godina, jedino rješenje bilo je nabaviti namjenski poslužitelj. Međutim, danas možete dobiti jeftin virtualni namjenski poslužitelj za manje od 30 dolara mjesečno.

Jeftini namjenski virtualni poslužitelj ili VPS omogućuje vam da svoje stranice pokrećete kao da virtualno posjedujete poslužitelj. U stvarnosti, namjenski poslužitelj razliven je u više virtualnih namjenskih poslužitelja. Glavna prednost je da svaki virtualni namjenski poslužitelj ima kontrolu nad vlastitim resursima kao što su CPU, RAM itd. Dakle, svaki virtualni namjenski poslužitelj potpuno je izoliran od drugih virtualnih poslužitelja i neće biti pogođen ako drugi webmasteri isključe svoje poslužitelje.

Neki pružatelji web-hostinga također imaju nemjerenu propusnost, što je plus.

Ima li ikakvih nedostataka u posjedovanju virtualnog namjenskog poslužitelja?



Nema mnogo većih nedostataka osim cijene. Hosting će koštati malo više. Drugi nedostatak je što morate biti tehnički vješti u administriranju poslužitelja. Međutim, neki pružatelji web-hostinga također mogu pružiti upravljani virtualni namjenski poslužitelj. To znači da će vam pomoći u upravljanju poslužiteljem. Primjeri su rutinsko održavanje poslužitelja, sigurnosne zakrpe itd.

Uz povećanu brzinu i pouzdanost korištenja jeftinog virtualnog namjenskog poslužitelja, bit ćete sigurni da su vaše web stranice uvijek otvorene dok vi spavate.

Vrste tonera za pisače

Postoje tri vrste tonera, one su: 1. Originalni toneri 2. Reciklirani toneri 3. Univerzalni toneri Originalni toneri Prednosti: – Vrlo