HEKLANJE

Duga kosa – kako je održati raznolikom i stalno promjenjivom

TEMU APP 100 E KUPON

Stil duge kose je popularan i zato mnoge žene radije nose duge, slobodne pramenove umjesto današnjih popularnih kratkih frizura. Ali duga kosa također može postati dosadna. Zapravo, dosada je razlog broj jedan zašto se žene umore od svoje duge frizure i odluče isprobati drugu, kraću frizuru.

Istina je, međutim, da nema kraja mogućnostima kada je u pitanju stiliziranje dugačkih pramenova. Samo morate znati kada i kako je malo promijeniti kako bi vaša duga frizura izgledala svježe, moderno i moderno. Da, možda će trebati malo vježbe na početku, ali u tren oka moći ćete brzo ispasti uzbudljivi novi izgled uz nekoliko jednostavnih trikova.



Ravna i zaglađena duga frizura

Dobra keramička pegla za ravnanje kose, kao što je Sedu flat iron, može vam pomoći da postignete glatke, svilenkaste i sjajne kose u samo nekoliko minuta. Bez obzira kakvu strukturu duge kose imate, čak i ako je prirodno kovrčava i čupava, svoju dugu frizuru možete promijeniti u trenu pomoću pegle. Zamislite da možete izravnati kosu za manje od 10 minuta.

Trik za postizanje elegantne duge kose je u alatima i proizvodima koje koristite. Ono što trebate je visokokvalitetno keramičko glačalo, proizvod za sjaj i završni sprej. Jednostavno nanesite proizvod za sjaj na svoju suhu dugu kosu i glatko prođite peglom kroz kosu od korijena do vrhova koristeći dijelove od oko ˝”. Keramička pegla će uliti vlažnost i sjaj u vašu dugu kosu ostavljajući vas zdravom, sjajnom pramenovi na kojima će vam zavidjeti svi koje sretnete Završite svoju dugu kosu s malo spreja za završnu obradu i lijepo ćete se pripremiti za svoj dan.

Teksturirana i kovrčava duga frizura

Ako vaša duga kosa već ima malo kovrča ili valova, ovaj stil možete postići uz vrlo malo truda. Sve što trebate učiniti je upotrijebiti malo gela i učvrstiti svoje kovrče raspršenim sušilom za kosu. Nakon što to učinite, svoju dugu kosu jednostavno poprskajte raspršivačem za dodatno učvršćivanje.

Ako ste bili blagoslovljeni poker ravnim pramenovima, isti izgled možete postići s vrućim valjcima ili cjevastim valjcima. Trik da ova frizura izgleda prirodno leži u proizvodima koje koristite i načinu na koji ih koristite. Svakako upotrijebite kvalitetan raspršivač i završni sprej. Upotrijebite završni sprej da pošpricate svoju dugu kosu prije i nakon što je uvijete, a raspršivačem dodajte sjaj i završite svoju frizuru. Nanoseći raspršivač na dugu kosu i nježno provlačeći prste kroz uvijene pramenove, možete postići prirodan izgled s puno sjaja.

Podizanje i duga frizura



Jednostavan način da promijenite svoju dugu kosu je da je podignete. Ne, djevojke, ne govorim o konjskom repu. Ovo može zahtijevati malo kreativnosti, ali uz malo vježbe svoju dugu kosu možete preobraziti u egzotičnu frizuru za koju je potrebno samo nekoliko sekundi. Francuski zavoji uvijek su klasik kao i varijante punđi i provučeni konjski repovi.

Sada kada imate nekoliko različitih ideja kako promijeniti svoju dugu kosu, vrijeme je da vježbate. Sretno. I zapamtite da stil duge kose nikada ne mora biti dosadan ili predvidljiv kada imate sve ove mogućnosti.

Visa kreditne kartice

Visa. Jasno je da je jedna od najpoznatijih kompanija za kreditne kartice, simbol Visa poznata u cijelom svijetu. U ponudi