HEKLANJE

Toliko ponuda kreditnih kartica, što učiniti?

TEMU APP 100 E KUPON

Samo prelistajte dnevne novine i bit ćete oduševljeni brojem oglašenih ponuda kreditnih kartica. Krećite se gradom i pronaći ćete ponude kreditnih kartica koje se oglašavaju posvuda. Isti je slučaj i s televizijom za koju se čini da također nudi brojne kreditne kartice. Dakle, ponude kreditnih kartica su posvuda. Zašto postoji toliko mnogo ponuda kreditnih kartica? Pa, jednostavno zato što je poslovanje s kreditnim karticama vrlo profitabilan posao za dobavljače kreditnih kartica.

U ovoj situaciji, kada ne nedostaje ponuda kreditnih kartica, koja je najbolja ponuda kreditnih kartica?



Ne postoji ništa bolje od najbolje ponude kreditne kartice, doista. Bolje pitanje bi bilo – ‘Koja je ponuda kreditne kartice najbolja za mene?’ Navike trošenja jedne osobe razlikuju se od navike druge osobe. Njihovi životni stilovi variraju, a time i njihove potrebe. Dakle, da biste odlučili koja je ponuda kreditne kartice najbolja za vas, morate procijeniti svoje potrebe u odnosu na svoj životni stil i navike trošenja (a ne slijediti samo nečiju preporuku). Na primjer, ako često putujete zrakoplovom, kreditna kartica kobrandirane zrakoplovne tvrtke mogla bi vam više odgovarati od one opće namjene. Ove kreditne kartice zrakoplovnih prijevoznika nude popuste, rabate i druge vrste nagrada kada se kreditna kartica koristi za plaćanje (nagrade su čak i veće kada se te kreditne kartice koriste za plaćanje zrakoplovnih karata ili drugih zrakoplovnih proizvoda). Slično tome, ako imate omiljenu maloprodajnu trgovinu u kojoj često kupujete, bilo bi korisno provjeriti je li prodavač i dobavljač kreditnih kartica i postoji li ponuda kreditnih kartica koja vam odgovara. Mnogi veliki trgovački lanci svojim kupcima nude kreditne kartice zajedničkih marki, a te kreditne kartice nude rabate/popuste itd. kada se koriste za plaćanje u maloprodaji. Kao takvi, dobivate nagradne bodove za plaćanja na bilo kojem mjestu, ali nagrade su veće za plaćanja u maloprodaji. Na sličnim linijama imamo i kreditne kartice za benzinske postaje i trgovine mješovitom robom za koje se možete odlučiti ako imate omiljenu benzinsku postaju ili omiljenu trgovinu mješovitom robom u kojoj često kupujete.

Dakle, ako pogledate oko sebe, pronaći ćete puno unosnih ponuda kreditnih kartica. Međutim, to ne znači da se upisujete za sve ponude kreditnih kartica. Najprije morate procijeniti svoje potrebe i rangirati ih. Zatim morate procijeniti koje sve ponude kreditnih kartica odgovaraju vašim potrebama. I na kraju možete napraviti svoj izbor i odabrati ponudu kreditne kartice koja pokriva većinu vaših potreba i daje maksimalne pogodnosti.