HEKLANJE

Vodič za početnike o važnosti unutarnjih veza na vašu web stranicu!

TEMU APP 100 E KUPON

Uobičajena pritužba koju čujem od tvrtki je da se njihova web stranica ne pojavljuje na prvoj stranici rezultata tražilice za najosnovniji, ali vitalni izraz kao što je “zubar Manchester”.

U velikoj mjeri vaš uspjeh u rezultatima tražilice ovisit će o vašoj strategiji ulaznog povezivanja.



Prije nego što blenete dopustite mi da objasnim.

Vjerojatno ste vidjeli poveznice na stranicama web stranice. Veze vas mogu odvesti na drugu stranicu na istoj web stranici ili na potpuno drugu web stranicu. Linkovi su “plavi dijelovi” na web stranici i obično izgledaju ovako: www.dbs-uk.co.uk

Kad biste mogli kliknuti vezu iznad, to bi se računalo kao ulazna veza za DBS.

Tražilice znaju da je potreban ljudski napor da se poveznica postavi na web mjesto i stoga poveznice vide kao glasovanje popularnosti. Netko zapravo mora odvojiti vrijeme da stavi poseban dio koda na web-mjesto tako da kada kliknete na vezu, budete prebačeni na drugo web-mjesto. U vrlo širokim okvirima, što više veza imate, tražilice vas smatraju popularnijima.

Sve tražilice imaju “pauke” (ponekad ih nazivaju “roboti”) čiji je posao indeksirati web idući od stranice do stranice kako bi pročitali ili “indeksirali” svaku stranicu na koju naiđu. Na taj način kada tražilici postavite pitanje, ona zna odakle može dobiti odgovor.

Način na koji pauci dolaze s jedne stranice na drugu je putem veza. Ako nemate poveznica na svoju stranicu, tražilicama će biti vrlo teško znati da vaša stranica postoji. Kako bi došli do vaše stranice da nemate poveznice? To bi bilo kao da gradite grad bez cesta do njega. To je jedan dobar razlog za razvoj ulaznih veza.

Još jedan dobar razlog za razvijanje ulaznih veza je taj što se pomoću njih tražilicama može reći o čemu se radi na vašoj web stranici. Kad bi tekst koji se može kliknuti u našem gornjem primjeru veze glasio:



DBS Konzultant za Internet marketing

onda bi tražilica imala dobru ideju o čemu se radi na DBS stranici. Sada to pomnožite s desecima i stotinama poveznica s tekstom koji se može kliknuti i sve spominju “Savjetnik za marketing”, “Internet marketing”, “Savjetnik za internet marketing”. Tražilica ne bi dvojila koju će stranicu prikazati u svojim rezultatima ako bi netko tražio “konzultant za internetski marketing”.

To je moć ulaznog povezivanja objašnjena najjednostavnijim i najopćenitijim pojmovima.



Ovaj je članak slobodan za ponovno objavljivanje pod uvjetom da ovaj okvir s resursima ostane netaknut.

Njega kože – Što su AHA?

Proizvodi protiv starenja i proizvodi za njegu kože s dodatkom AHA preplavljuju tržište. Alfa hidroksi kiseline bi trebale izgladiti fine