HEKLANJE

Poslovni zajmovi za manjine: informacije i 3 korisna mjesta

TEMU APP 100 E KUPON

Pomaganje manjinskim vlasnicima poduzeća i poduzetnicima da pokrenu ili razviju posao može pomoći tisućama zajednica da maksimalno iskoriste svoje resurse. Oni često pomažu osiromašenim područjima da stvore ili obnove određene četvrti ili četvrti. Poslovni zajmovi za manjine lako su dostupni, a nekoliko se programa uspješno financira privatno ili neovisno. Lokalno financiranje dostupno je putem zajednica, lokalnih organizacija i agencija za obnovu.

Zajam za mala poduzeća može se koristiti za različite svrhe, uključujući troškove pokretanja poslovanja, kupnju inventara, obrtni kapital i proširenje. Vlasnik tvrtke mora se obratiti banci, financijskoj instituciji ili drugoj strani koja daje zajam kako bi osigurao sredstva za projekt. Nakon što se izradi prijedlog i poslovni plan, snažna prezentacija i predanost ciljevima ključni su za rast. Manjine se potiče da podnose zahtjeve za poslovne zajmove jer mogu pomoći u diverzifikaciji i rastu određene zajednice. Vlada SAD-a potiče rast poslovanja manjina kako bi tržište i gospodarstvo mogli ostati konkurentni, nuditi jedinstvene proizvode i usluge i nastaviti promicati rast unutar zajednica.



Banke i kreditne zadruge jako su zainteresirane za ulaganje u zajmove manjinskim tvrtkama budući da su sredstva izdvojila posebno za manjinske zajednice i programe. Neke banke imaju znatnu količinu dostupnih sredstava za odobravanje ovih zajmova, a mogu čak ispuniti i kvotu svake godine kako bi se prilagodile za njih. Zajmovi privatnih banaka za mala poduzeća za manjine mogu biti osigurani ili neosigurani zajmovi.

Manjinski vlasnik poduzeća morat će utvrditi svoju kreditnu sposobnost, navesti koliko će vremena trebati da vrati zajam i eventualno ponuditi neki oblik kolaterala. Supotpisnici su općenito obvezni za neosigurani zajam. Osigurani manjinski poslovni zajmovi zahtijevaju veća plaćanja uz nisku kamatnu stopu. Oni će obično brže otplatiti zajam. Neosigurani zajam može imati višu kamatnu stopu, ali će ga biti puno lakše dobiti. Čak i ako imate lošu kreditnu povijest u ovom slučaju, i dalje vam se može odobriti manjinski zajam za koji jamči treća strana ili država.

3 organizacije koje pomažu manjinskim vlasnicima tvrtki u dobivanju poslovnih zajmova:

Južna Kalifornija dom je Operation HOPE, organizacije koja dijeli više od 72 milijuna dolara zajmova manjinskim vlasnicima kuća i tvrtki. Web stranica može pomoći drugim državama da se povežu s ključnim resursima i utjecajnim vođama grupa u tom području, a fondovi su postavljeni u različitim državama za posebne svrhe.

Agenciju za manjinski poslovni razvoj (MBDA) vodi pomoćnik ministra trgovine pod Bushevom administracijom. Tijekom godina ova je organizacija pomogla tisućama startupa, poduzetnika i vizionara da pokrenu svoje poslovanje kroz različite vladine programe. Web stranica također nudi mnogo informacija o ulaganju, upravljanju bogatstvom, kontroli troškova, poslovanju malih poduzeća i manjinskim resursima u svakoj zajednici.

Vijeće za opskrbu i raznolikost nacionalnih manjina (NMSDC) izravna je veza između korporacija i poduzeća, predstavljajući neke od najvećih subjekata u Sjedinjenim Državama danas. Te tvrtke pružaju različite bespovratne pomoći, programe i formate zajmova malim tvrtkama koje mogu doprinijeti početnom kapitalu. Manjinske tvrtke moraju se registrirati za program i često ih pregledavaju korporativni kupci.

Povoljna kupnja s kuponima

Dvostruki kuponi izvrstan su alat za štedljive kupce. Ne može se poreći da su kuponi veliki uspjeh. Često proizvođači robe