HEKLANJE

Visa kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Visa. Jasno je da je jedna od najpoznatijih kompanija za kreditne kartice, simbol Visa poznata u cijelom svijetu. U ponudi je mnogo različitih vrsta Visa kreditnih kartica, a ovaj će članak prikazati neke od njih kako biste dobili bolji dojam o tvrtki.

Kreditne kartice Visa zapravo ne distribuira tvrtka Visa, samo banke koje podržavaju Visa standard, tako da stope mogu biti drugačije.



Visa classic je jedna od najčešće viđanih kreditnih kartica. To je idealna prva kartica koja je jednostavna, fleksibilna i upotrebljiva u cijelom svijetu. Mnoge različite banke izdaju ovu vrstu kartice.

Visa osigurana je sjajan način da počnete graditi kreditnu sposobnost ili da pomognete ponovno uspostaviti lošu kreditnu sposobnost. Polaganjem depozita možete učinkovito jamčiti da će vam ova kartica biti odobrena.

Za one s poznatom poviješću, Visa Gold može biti sljedeći korak naprijed. Općenito ima niže godišnje kamatne stope i više kreditne limite. Za one u višem rangu kreditnog svijeta, Visa Platinum je standard za kreditnu izvrsnost. Uz fenomenalno niske stope i visoke kreditne linije, ova kartica je tko je tko među Visa kreditnim karticama.

Upamtite, budite sigurni da si možete priuštiti mjesečna plaćanja prije nego što se zadužite, tako ćete nastaviti poboljšavati svoj kreditni rejting i postupno dobivati bolje ponude za kartice i bilo koju vrstu kredita. Vjerojatnije je da ćete prihvatiti i mnogo niže kamatne stope, kao što su 6-mjesečne 0-postotne godišnje kamate.

Nakon što saznate više o raznim vrstama koje su ovdje navedene, općenito možete shvatiti koja je kartica prava za vas. Jednostavno pronađite banku koja nudi karticu i na dobrom ste putu da postanete korisnik Visa kartice!

Svjetski dan urbanizma

Proslavu Dana urbanizma pokrenuo je još 1949. godine profesor Carlos Maria della Paolera sa sveučilišta u Buenos Airesu kako bi