HEKLANJE

Izbjegnite da vas uhvate u zamku privatne robne marke

Ovisno o tome gdje tražite, pronaći ćete sve vrste informacija o online marketingu svoje tvrtke. Ključ za prolaženje kroz sve to jest biti u stanju odrediti je li ono što čitate hype ili nije.

Evo sjajnog primjera: marketing članaka može pomoći u promicanju vašeg poslovanja – istina ili hype?



Sve dok postoji kvalifikator – sve dok je pitanje može li marketing članaka pomoći vašem poslovanju – odgovor je da. Stvaranjem izvrsnog originalnog sadržaja koji čitateljima daje informacije koje traže o proizvodu ili usluzi, pošaljite svoj sadržaj u prave direktorije i proizvedite sadržaj koji će drugi htjeti ne samo pročitati, već će također htjeti podijeliti na svojim web stranicama kao u njihovom marketingu putem e-pošte i njihovim biltenima, možete privući promet na svoju stranicu.

Ali bolje pogledajte taj paragraf. Sadržaj mora koristiti čitatelju – ne samo vama. Sadržaj mora biti informativan i privlačan te sadržavati informacije koje će čitatelji htjeti podijeliti. Sadržaj treba poslati u prave direktorije.

Članci o pravima privatnih marki neće vam pružiti sadržaj koji vam je potreban za vaše poslovanje. To bi moglo zvučati kao dramatična izjava; također će biti u suprotnosti s nizom stvari koje ste pročitali na internetu u vezi s marketingom članaka.

Puno će vam ljudi reći da je najbrži i najlakši način stvaranja članaka koji su vam potrebni za oglašavanje vašeg poslovanja ulaganje u članke o pravima privatnih marki. Iako može biti brzo i jednostavno, malo je vjerojatno da je sadržaj u njima privlačan čitateljima ili da je prihvaćen u prave imenike. Evo zašto.

Kada kupite prava na privatnu marku za članak ili seriju članaka, kupujete isti sadržaj koji imaju i drugi – toliko o sadržaju koji je originalan. Kada imate prava privatne oznake na sadržaj, često ćete dobiti informacije koje su prepune ključnih riječi i koje su nejasne i općenite – sadržaj koji nudi malu vrijednost vašim čitateljima. Osim ako ne napravite dramatične promjene u sadržaju za koji ste kupili prava privatne oznake, vjerojatno ćete otkriti da je manje vjerojatno da će imenici članaka prihvatiti vaš sadržaj jer, pa, često već imaju isti članak u svojoj bazi podataka .

Iz ovih razloga na članke o pravima privatnih marki trebali biste gledati kao na zamku privatnih marki. Baš kao i druge zamke, zamka privatne robne marke mami se obećanjima – u ovom slučaju jednostavnošću korištenja i brzim rezultatima. Kao i druge zamke, u zamku privatne robne marke lako se uloviti: kad jednom popustite, teško je izvući se.

Koji je najbolji način za izbjegavanje zamke privatne robne marke? Stvaranje vlastitog sadržaja uvijek je odlična opcija; angažiranje ghostwritera da stvara sadržaj za vas – sadržaj koji će biti samo vaš – još je jedan sjajan način da izbjegnete lažna obećanja prava na privatne robne marke. Što god odabrali, kada izbjegnete zamku sadržaja prava privatne marke, uvjerit ćete se u učinkovitost marketinga članaka.



Informacije o solariju

Bilo da ste godinama obožavatelj sunca ili ste jednostavno primijetili koliko ste blijedi u posljednje vrijeme, postoji mnogo razloga da