HEKLANJE

Dovedite svoj obiteljski dom na internet

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li zabrinuti zbog psihičke, emocionalne i fizičke nevolje koju naše društvo stavlja vašoj obitelji? Zapravo, trebao bi biti! Obitelj je očito najvažnija jedinica u našem društvu. Međutim, dobro je poznato da je obitelj u negativnoj spirali. Društveno okruženje u kojem živimo pretvara naše obitelji u složenu neupravljivu organizaciju.

Statistike i činjenice pokazuju da je obitelj shrvana nekontroliranim okolnostima. Upravljanje novcem na primjer; nikad dosta. Kreditne kartice su prekoračene. Upravo ste vratili još jedan ček. Moraš opet platiti školski ručak. Kako se mlada obitelj snalazi s tako malim primanjima? Troškovi najma su izvan vidika. Inflacija se spušta na sve što kupujemo. Kako se nositi s visokom cijenom plina?



Imate li rješenje? Nije vjerojatno. Ali potrebna je promjena. Možda nam treba novi pristup i pogled na život.

“Moraš pobijediti u svom umu prije nego što možeš pobijediti u svom životu.” – John Addison

Zapravo bi ovo moglo biti pravo mjesto i vrijeme za promjene u našoj osnovnoj strategiji upravljanja našim obiteljima. Sada na trenutak razmotrite ovu vrlo stvarnu činjenicu.

Muževi, žene, očevi, majke, roditelji, djeca zaista MOGU upravljati svojim životima! Zaista se možete pravilno brinuti za svoju obitelj AKO možete dobiti samo malu pomoć prijatelja. Razmislite o tome na trenutak. Ako su potrebne informacije o tome kako upravljati obitelji, kamo bismo inače otišli? Internet naravno! Postoje nevjerojatne količine informacija o bilo kojoj temi koju imate na umu. To je doslovno ocean proizvoda dostupnih na dohvat ruke. Stvarno!

Međutim, internet je tako golema zbirka proizvoda i podataka da prosječni pojedinac nema pojma kako se njima pravilno koristiti. Ali rješenje je prilično jednostavno. Ako ne možemo odvesti obitelj do informacija, zašto ne donijeti proizvode i informacije obitelji — putem interneta.

Na primjer, stavimo sve “proizvode” i “pomoć” na jedno mjesto, tj. web stranicu prilagođenu obitelji. Web stranica na kojoj se možete zaustaviti na jednom mjestu i pronaći informacije i robu potrebnu za obitelj. Sada MOŽETE uštedjeti vrijeme i novac! Sada imate pristup informacijama koje bi vam mogle pomoći u upravljanju obitelji.

Govorimo o web stranici koja radi više od samo prodaje i pokretanja. Internetska stranica o kojoj govorimo je holistička obiteljska stranica koja ima na umu vaše obiteljske interese. Istina je da bi web stranica omogućila pristup pažljivo odabranim trgovcima koji će ispuniti zahtjeve obiteljske kupovine. Ali ako imate obiteljski problem koji zahtijeva hitnu pozornost, web stranica će omogućiti pristup tim e-knjigama, dokumentima i poveznicama koje će vam pružiti trenutnu pomoć i smjernice. A ako ne možete pronaći točno ono što vam je potrebno na web stranici, pretraživanje cijelog interneta bit će dostupno za e-knjige, poveznice, dokumente i druge informacije. Što je još važnije, informacije se moraju moći preuzeti u digitalnom obliku radi trenutnog pristupa.



Da bi web stranica služila obitelji, mora učiniti više od prodaje proizvoda, uzeti novac i nestati. Mora osigurati dodatne funkcije za održavanje zdravlja i dobrobiti za vas i vašu obitelj.

Zna li vaša obitelj čitati? Naravno da mogu! Preformulirajmo ovo posljednje pitanje. Čita li vaša obitelj? Ako ne zašto? Postoji neograničen broj BESPLATNIH e-knjiga, časopisa, članaka i drugih publikacija (bilo koje vrste koje želite) na internetu. Znate li kojih je 100 najbolje preuzetih e-knjiga prošli tjedan? Vi ćete na obitelj imall. Svako klasično djelo koje poželite obično se besplatno preuzima. Možete SLUŠATI mnoge popularne knjige s besplatnim audio e-knjigama koje se mogu učitati? Na internetu postoji fantastičan izbor. Ako trebate dodatne dokumente ili informacije, možete pretražiti cijeli internet s naprednim stranicama za pretraživanje e-knjiga/e-zina. Na raspolaganju vam je preko 10.000 e-knjiga. Mislite li da bi to bilo korisnije od 10 sati televizijskog nasilja svaki dan za vašu obitelj?

Kako biste ostali u tijeku sa svijetom, moraju postojati BESPLATNA preuzimanja informativnih vijesti i novinska pisma koja će vas informirati. Kako biste uštedjeli na trošku goriva, možete biti u toku s nacionalnim prodajnim promocijama trgovaca s trenutne prodajne web stranice. Osim toga, radi vaše udobnosti, imamo stranicu imenika kategorija web stranice s mnogim svakodnevnim informativnim funkcijama. To uključuje stranicu za pretraživanje, vijesti i vremensku prognozu, s mnogo više



Jeste li zainteresirani za uštedu novca konkurentnom kupnjom za svoju obitelj? Na obiteljskom imalu svi su trgovci okupljeni na jednoj web stranici radi vaše udobnosti. Ne morate se voziti satima samo da biste došli do svakog trgovca. Također imajte na umu da sve što kupite od bilo kojeg trgovca na internetu dostavlja se na vaša ulazna vrata. Osim toga, postoje ‘specijalizirane trgovine’ koje zadovoljavaju popularne potrebe obitelji. Kada postanete dio obiteljski orijentirane web stranice, rijetko morate napuštati svoj dom da biste kupovali.

Ako “dovedete svoju obitelj kući na internet”, moći ćete pronaći i imati pristup onome što je potrebno za upravljanje obitelji. Obiteljski trgovački centar govori o internetskom poštenju i moralu. To je web stranica na kojoj član obitelji može dobiti poštenu internetsku ponudu bez prijevara. To je više od puke prodaje. Riječ je o dijeljenju. Radi se o tome da budemo od pomoći u vremenima nevolje iu dobrim vremenima.

Radi se o tvojoj obitelji.



Heklanje kao Meditativna Praksa

Heklanje nije samo vještina koja rezultira prekrasnim heklanim predmetima; to je duboko meditativna praksa koja osim fizičkog stvaranja donosi i