HEKLANJE

6 isplativih načina korištenja automatskih odgovora

TEMU APP 100 E KUPON

1. Ponudite tečaj putem e-pošte.

Napišite tečaj ili upotrijebite svoje članke za stvaranje tečaja koji možete ponuditi svojim posjetiteljima.



Moći ćete educirati ljude o svom proizvodu i povećati svoju prodaju pokazujući im prednosti koje će imati kupnjom od vas.

2. Pošaljite ulomke svoje e-knjige.

Povećajte svoju prodaju pokazujući posjetiteljima iz prve ruke vrijedne informacije koje im imate za ponuditi.

Jednostavno spojite izvatke nekoliko ili možda samo jednog poglavlja svoje e-knjige, a zatim posjetiteljima ponudite svoju seriju automatskih odgovora.

Ako imate affiliate program, povećajte svoju prodaju tako da ovu seriju automatskih odgovora (kao i bilo koji tečaj e-pošte koji nudite) učinite dostupnim svojim suradnicima.

3. Objavite e-zine.

S automatskim odgovorima sposobnim za emitiranje, moći ćete dvostruko uključiti sve svoje nove pretplatnike i slati svoje probleme prema rasporedu koji želite.



Promovirajte svoj ezine na svojoj web stranici i pošaljite ga u ezine imenike i popise ezine najava.

Ako pišete članke, također možete dobiti više novih pretplatnika korištenjem okvira s resursima za promicanje svog ezina.

Također možete promovirati svoj e-zine u svojoj datoteci s potpisom i dobiti više novih pretplatnika putem svakodnevne e-pošte te iz svojih postova na popise za raspravu i forume čiji ste član.



4. Ponudite ogledni broj.

Učinite jedan od svojih najboljih, trenutnih izdanja ezina dostupnim putem automatskog odgovora.

Zatim ga ponudite na svojoj web stranici, a također, kada možete, uključite ga zajedno s drugim podacima o ezineu kada svoj ezine šaljete u ezine imenike.



5. Objavite popis najava članaka.

Potaknite više izdavača e-zina i webmastera da redovito objavljuju vaše članke stvaranjem popisa koji objavljuje kada ste napisali novi članak ili članke.

Moći ćete ostati u kontaktu s ljudima koji uživaju u vašem pisanju, što će vam pomoći da se vaši članci objavljuju češće i poveća promet na vašoj stranici.

6. Omogućite tečaj obuke svojim podružnicama.

Ponudite generički tečaj obuke putem e-pošte koji vaši partneri mogu koristiti kako bi naučili kako uspješno promovirati svoje proizvode i zaraditi provizije.

Vaše podružnice imat će zgodan resurs koji mogu ispisati i vraćati mu se uvijek iznova, a vi ćete moći povećati svoju zaradu pomažući svojim podružnicama da započnu na pravom putu.