HEKLANJE

Pojedinosti poslovne kreditne kartice Gold Delta SkyMiles

TEMU APP 100 E KUPON

Vlasnici tvrtki trebali bi razmotriti Gold Delta SkyMiles Business Credit Card iz više razloga. Oni koji traže kreditnu karticu koja nudi dobar program nagrađivanja za besplatna putovanja i putovanja s popustom trebali bi razmotriti ovu kreditnu liniju. Nudi se pojedincima koji imaju dobru ili bolju kreditnu sposobnost i koji su zainteresirani za letenje preko Delta Airlinesa. Ako ste to vi, ova kreditna kartica bi mogla biti pravo rješenje.

Detalji poslovne kartice Gold Delta SkyMiles su dobri. Nudi uvodno razdoblje od 9,99% na transfere stanja koje financirate unutar prvih šest mjeseci od posjedovanja kreditne linije. Ta će se stopa zadržati dok se transferi ne isplate u cijelosti. U kamatnim stopama, kreditna kartica nudi APR od 17,99% na kupnje po promjenjivoj stopi. Za gotovinske predujmove, dobit ćete 22,99% APR varijable.



Nedostatak je ovdje godišnja naknada od 85 USD koje se odričete prve godine. Nadalje, naknada se može smanjiti ako imate druge poslovne račune koje drži American Express u poslovnoj kategoriji. Imate poček od 20 dana i kreditno ograničenje koje se može produžiti do 50.000 USD.

Program nagrađivanja dobar je za Gold Delta SkyMiles Business Credit Card. Zaradit ćete jednu milju po dolaru. Osim toga, zarađujete dva milijuna po dolaru kada koristite kreditnu liniju na lokacijama kao što su supermarketi, na Delta Airlines ili Song kupnje, u US Postal Service i raznim drugim programima. Morat ćete ih iskoristiti u roku od tri godine i kompatibilni su s vašim miljama za česte putnike. Najviše što možete zaraditi u jednoj godini je 100.000 dolara.

Gold Delta SkyMiles Business Credit Card nudi dobru količinu pogodnosti u njihovom programu nagrađivanja. Osim toga, kamate su pristojne, iako ne najniže. Ipak, za one koji imaju prosječnu kreditnu sposobnost i traže nagrade za putovanja, ova kreditna kartica American Expressa pravi je izbor.

Sandra Sagena – Ne želim biti dama

Video spot za pjesmu “Ne želim biti dama” (1996) www.goldanddiamonds.com.hr/ Croatian ensemble LaFamiglia performs their song Geisha.Song is written by