HEKLANJE

6 MOĆNIH VRE (virtualnih nekretnina) poslovnih modela koje možete početi graditi 2006. koristeći Google Adsense – 1. dio

TEMU APP 100 E KUPON

VRE — poznatiji kao “Virtual Real Estate” je doslovno posvuda na internetu.

Tako je. Svaki put kada pretražujete ono što tražite putem interneta, dobit ćete popis rezultata. Unutar tog popisa rezultata nalaze se tisuće, ako ne i milijuni stranica Virtualnih nekretnina koje nekome na WWW-u donose priličnu zaradu.



Pitanje je… “što ste učinili da uložite svoje internetsko “VRE” potraživanje tako da i vi možete uživati u tom profitu?”

Ako još niste ništa započeli, u redu je jer sam malo istražio za vas i došao do ovih “6 MOĆNIH VRE (virtualnih nekretnina) poslovnih modela koje možete početi graditi 2006. koristeći Google Adsense” tako da i vi možete imati koristi kao i mnogi drugi na mreži.

Prvi poslovni model VRE-a o kojem bih želio govoriti su — imenici članaka.

VRE Model #1. Imenici članaka.

Po mom mišljenju direktoriji članaka vjerojatno su jedan od najboljih VRE poslovnih modela na webu jednostavno zato što vašoj publici i izdavačima nude višestruke kanale informacija o bilo kojoj temi.

A činjenice su da ljudi dolaze na internet po informacije.

Dakle, što sadrže direktoriji članaka?



Tako je… Informacija! …i puno toga.

Druga velika prednost za direktorije članaka je ta da ne morate napisati niti jednu riječ ako to ne želite jer je cijela svrha pokretanja vašeg imenika članaka privući druge ljude (također ih nazivamo autorima) ) da predaju svoj sadržaj vašim čitateljima i/ili izdavačima na čitanje i korištenje.

Sada, osnovno pravilo je jednostavno kada je u pitanju povećanje vašeg imenika članaka, a to je… što više autora zapošljavate, to će više rasti vaš imenik članaka, puneći ga ciljanim informacijama koje će vaši čitatelji probaviti i izdavači. koristiti na svojim web stranicama.



Postaje bolje, stoga nastavite čitati.

Jeste li znali da što više stranica imate unutar imenika članaka znači… to ćete imati više hrane za tražilice za tražilice da dođu i indeksiraju svoju bazu podataka koja će zatim biti prikazana unutar rezultata pretraživanja tražilica.

Sjećate se na početku ovog članka kada sam govorio o tome da su rezultati tražilice puni Virtualnih nekretnina. Ovo je mjesto gdje će vaše web stranice imenika članaka (ili vaše virtualne nekretnine) biti navedene za web surfere.



To također znači da ćete dobiti puno BESPLATNOG ciljanog prometa tražilice na svoj imenik članaka kako on raste dajući vašim autorima BESPLATAN ciljani promet na njihovim stranicama i održavajući ih zadovoljnima, au isto vrijeme, gradit ćete svoje VRE gnijezdo na WWW.

Uviđate li prednosti pokretanja vlastitog imenika članaka na internetu?

Nadam se.

Ali nemoj još nigdje ići, nisam završio.

Postoje još dvije stvari o kojima želim razgovarati s vama prije nego što ovaj dio serije članaka završi.

Prvi je RSS — poznatiji kao “Real Simple Syndication” i ono što RSS radi jest da vam omogućuje da distribuirate svoj sadržaj direktorija članaka ili samo sadržaj općenito putem RSS kanala tako da svaki čitatelj i/ili izdavač koji se pretplati na određeni RSS feed unutar vašeg imenika članaka primit će SVAKI novi ažurirani sadržaj koji se objavi… ODMAH!

Druga prednost RSS feeda je… recimo da imate 1000 izdavača pretplaćenih na jedan od vaših RSS feedova i jedan od vaših autora pošalje novi članak u vaš imenik članaka, svi oni izdavači koji su se pretplatili na taj RSS feed primit će ga kada se taj RSS feed ažurira i kada netko klikne vezu unutar tog RSS feeda da pročita novi članak, pogodite kamo je posjetitelj poslan?

Pogodili ste, vaš imenik članaka, s vašim Google Adsense oglasima (o tome ću za sekundu) i bilo kojim drugim srodnim vezama partnera koje imate na toj web stranici.

Sada… za NAJBOLJI dio, kako zaraditi $profit$ sa svojim imenikom članaka.

Kažem vam, ovo je najlakši novac koji ćete ikada zaraditi jednostavno opskrbljujući svoje gledatelje i Internet (AKA Informacijska super autocesta) onim što mu je najpotrebnije, informacijama!

Kako to radiš?

Čuo sam za Google Adsense (kao što sam spomenuo maloprije), jer ako nisi, sada jesi.

Što je Google Adsense?

Google Adsense je Googleov pridruženi program za izdavače i način na koji funkcionira je da prikazuje oglase ciljane prema sadržaju na određenoj web stranici koja se gleda.

Kako ste plaćeni? Jednostavan. Vaš čitatelj samo mora kliknuti na jedan od oglasa unutar oglasnog okvira Google Adsense na toj web stranici i ovisno o temi i ključnoj riječi može platiti pozamašne provizije (obično između 35% do 50%).

I pogodi što? Niste čak morali niti prodavati ILI pratiti.

Nije loše i vjerujte mi da se ti klikovi brzo zbrajaju i zbog toga što se tražilice često vraćaju radi redovitog indeksiranja i imaju RSS feedove (zapamtite, kada netko klikne vezu RSS feeda na tuđoj web stranici, preusmjerava se natrag na vašu s vašim Google Adsenseom oglasi na njemu i druge pridružene veze) koje drugi izdavači mogu koristiti na svojim web-lokacijama, uskoro ćete vidjeti kako vaš Google Adsense profit postaje SVE VEĆI!

Pa, to je to za sada. Stoga svakako budite spremni za moj sljedeći nastavak “6 MOĆNIH poslovnih modela VRE (virtualne nekretnine) koje možete početi graditi 2006. koristeći Google Adsense”.