HEKLANJE

Elegantna frizura Sedu stil

TEMU APP 100 E KUPON

Prešli smo dug put otkako su nam majke peglale kosu peglom i daskom za peglanje, a to nikada nije bilo očitije nego sada. Sedu pegla za kosu revolucionirala je način na koji ravnamo kosu i dokazala da je frizura Sedu stil kosa na kojoj zaista treba zavidjeti.

Hair Sedu stil prepoznaje se po uglađenim, ravnim, sjajnim i uređenim pramenovima, kakve se mogu dobiti samo korištenjem Sedu keramičke pegle. Ova pegla daje vlagu kosi tijekom svakog koraka procesa ravnanja kako bi osigurala da frizura Sedu frizura ostane zdrava, sjajna, snažna i živahna.



Tajna hair Sedu stila leži u ionskoj tehnologiji i materijalima korištenim za izradu Sedu pegle za kosu. Hair Sedu stil postiže se zahvaljujući visokoj koncentraciji negativnih iona, koji djeluju na unošenje vlage i sjaja u unutarnje slojeve vaše kose.

Glatke keramičke ploče keramičke pegle Sedu također rade kao nijedna druga obična pegla za ravnanje kako bi vam dale kosu koja je doista u stilu Sedu. Keramičke pločice, izrađene od gline i stvrdnute vatrom, prirodno su vlažan i gladak materijal. Kada se zagrije, zapravo unosi svoju vlagu u bilo koji upijajući materijal s kojim dođe u kontakt, poput vaše kose. Rezultati su luksuzne, sjajne vlasi za koje je zaslužna samo pegla za kosu Sedu.

Ne samo da je hair Sedu style korak iznad stilova stvorenih običnim peglama, hair Sedu style također se može pohvaliti vlasima koje su do tri puta glađe i svilenkastije od onih koje se mogu postići drugim keramičkim peglama. Osim toga, Sedu pegla za kosu koristi ultra-glatke ploče koje jamče glatke pokrete ravnanja koji neće čupati ili lomiti vašu kosu. Sve to rezultira uistinu zdravom i svilenkastom kosom Sedu stila.

Sedu stiliziranu kosu također je lako postići i održavati. Sedu glačalo skraćuje vrijeme ravnanja na pola i zagrijava se do željene temperature za manje od 25 sekundi. To znači da ne samo da će vaša frizura biti prekrasna, nego će vam također trebati djelić vremena da prijeđete iz kovrčave u zaglađenu nego kada koristite konvencionalne pegle.

A stalna toplina koju drže keramičke ploče pegle Sedu znači da će vaša kosa biti sjajna i bez kovrčavih kovrča. Od korijena vaše kose do vrhova vaših pramenova, vaša će kosa biti lijepa kada postignete frizuru Sedu.

Sedu styling također je odličan za svaku zamislivu vrstu kose. Od fine, mlitave i oštećene kose do grube, guste etničke kose, Sedu pegla za kosu može se prilagoditi vašim posebnim potrebama. To je moguće zahvaljujući podesivom termostatu glačala, koji vam omogućuje da odaberete postavku topline koja je savršena za postizanje frizure Sedu.

Kao što vidite, mnogo je lijepih prednosti povezanih sa Sedu stilom. Što čekaš? Zašto ne biste već danas vidjeli što Sedu učvršćivač za kosu može učiniti za vaš izgled.



Mrijest šarana

Šaran se u našim klimatskim uvjetima mrijesti od kraja travnja do polovine lipnja kada su temperature vode između 18 i