HEKLANJE

Emu ulje protiv bora!

TEMU APP 100 E KUPON

Što je Emu ulje? Emu ulje otkrili su Aboridžini prije mnogo tisuća godina kao ovlaživač kože, antiseptik i kao pomoć u ublažavanju opeklina od sunca, bolova u mišićima i zglobovima, kao i kao pomoć u zacjeljivanju ozljeda. Emu ulje se topi iz debelog sloja masti na leđima dajući 5 – 7 litara nezasićenog, netoksičnog, visoko prodornog ulja. Više od deset godina istraživanja provedenog na Global Canyon Ranchu (Texas) otkrilo je da emu ulje ima jedinstvena termodinamička svojstva. U kombinaciji s drugim sastojcima, ulje se može mnogo brže koristiti za obradu nehrđajućeg čelika, čime se značajno štede rezultati rada.

Emu ulje je najbolji omekšivač na svijetu. Prodire u kožu bolje od ulja nerca ili bilo kojeg drugog prirodnog ulja, a nema dugolančane masne kiseline što pogoduje dugom vijeku trajanja.



Emu ulje se smatra potpunim izvorom esencijalnih masnih kiselina. Esencijalne masne kiseline (EFA) su masti koje ljudi ne mogu proizvesti ili sintetizirati. Moramo ih dobiti iz naše prehrane. Poput vitamina i minerala, bitni su za tjelesne funkcije. Nevjerojatno, ovo nevjerojatno ulje sadrži omega 3,6,9 esencijalne masne kiseline i snažno je hidratantno sredstvo za kožu te ima snažna protuupalna svojstva.

Emu ulje protiv bora.

Milijarde mikroskopskih trodimenzionalnih nanoprizmi! Evo “pa što.” Gotovo nitko to ne zna… ali… ljudsko oko ne može vidjeti boru. Ono što oko vidi zapravo je sjena koju čini bora. I budući da sve te milijarde mikroskopskih nanoprizmi lome svjetlost.

Ovaj će učinak trajati sve dok ne operete lice i ne uklonite nevidljivi silicijev dioksid. I shvatite ovo: sjećate se kako sam vam rekao da je glavni sastojak ove kozmetičke kreme napravljen od emu ulja? Pa, pokazalo se da je emu ulje vjerojatno najbolji kozmetički sastojak na svijetu. To je zato što su njegove molekule puno manje od molekula u ljudskoj koži.

Prodri kroz sedam slojeva ljudske kože!

Otkup rabljene golf opreme

Golf je jedan od najzanimljivijih sportova na otvorenom. Za učinkovito igranje golfa na pravi način potrebno je puno vježbe i