HEKLANJE

Epilady – Inovator za uklanjanje dlačica

TEMU APP 100 E KUPON

Ljudi s neželjenim dlačicama od davnina su tražili čudesne tehnike uklanjanja dlačica. Pojavom Epilady epilatora 1996. zauvijek je okončana kontroverza oko uklanjanja dlačica. Epilady je predstavio prvi potrošački električni uređaj za uklanjanje dlačica i zauvijek promijenio područje uklanjanja dlačica. Epilady je distribuirao oko 30 milijuna proizvoda… pokušajte zamisliti svu tu kosu!

Proizvodi Epilady uključuju epilatore s dvije glave koji nude funkcije jednostavnog prebacivanja. Njihova široka glava za epilaciju brije svaki kut kože. Obostrane glave za brijanje posebno su korisne pri brijanju osjetljivih područja. Epilady epilatori imaju udobnu epilaciju bez klizanja pri dvije radne brzine i svestrani su proizvodi.



Još jedan Epilady proizvod je epilator s dvije brzine sa širokom glavom za epilaciju za brzu depilaciju bez ureza iz bilo kojeg kuta. Glava za brijanje je dvostrana s jednom folijom za lijepo, pažljivo i nježno brijanje osjetljivih područja. Ovaj epilator ima gumene držače za čvrsto držanje bez klizanja. Ovaj proizvod se preporučuje za svilenkaste, mekane glatke noge. To je brz, nježan i ugodan način za sigurno uklanjanje neželjenih dlačica iz korijena. Aparati za brijanje Epilady također usporavaju rast dlačica pa noge i ruke ostaju satensko mekane tjednima između brijanja. Ovaj epilator uključuje adapter i hladnu putnu torbicu.

Popularni aparat za brijanje Epilady koristi dvije zamjenjive glave obložene 24-karatnim zlatom za rukovanje svim područjima dlaka na tijelu. Ovaj aparat za brijanje Epilady nudi epilaciju osjetljivu na kožu osjetljivih područja i ispod pazuha, prodaje se s adapterom i putnom torbicom. Epilady epilatori jednostavno su savršeno rješenje za uklanjanje dlačica. Kompaktne su veličine, jednostavne za korištenje i uklanjaju dlačice iz korijena gotovo bez boli. U usporedbi s elektrolizom i depilacijom voskom, epilatori su pravi povjetarac. Za nekoliko minuta, žena može imati
glatka koža koja traje tjednima jer epilator usporava rast dlačica. U usporedbi s epilatorima, druge tehnike uklanjanja dlačica su ljubitelji. Ništa se ne može usporediti s praktičnošću Epiladyja.

Web stranice imenika članaka

Web stranice s velikim sadržajem mogu biti pravi magneti prometa, privlačeći posjetitelje učinkovitije od bilo kojeg drugog oblika online oglašavanja.

Igra poslovnih kreditnih kartica

Ponekad, kada se čini da je teško pronaći financiranje vašeg novog poslovnog pothvata, možda biste trebali razmotriti poslovne kreditne kartice