HEKLANJE

Estetska stomatologija: Vaša ulaznica za osmijeh filmske zvijezde

TEMU APP 100 E KUPON

Savršen osmijeh često je prva stvar koju primijetimo na slavnim osobama. I svaki osmijeh spreman za kameru je jedinstven.

Okruglo lice, poput Queen Latifah, najbolje izgleda sa zubima koji su blago zaobljeni na rubovima, rekao je dr. Michael Schneider, kozmetički stomatolog. “Usher ima četvrtasto lice – zubi su mu više četvrtasti i nešto manji. Will Smith, koji ima pravokutno lice, ima zube slične Usherovim, ali s nešto oštrijim kutovima.”



“S licem u obliku srca kao što je Drew Barrymore, brada je uočljivija. Zubi se ne mogu poredati kao [oni s] četvrtastim ili pravokutnim licem i trebaju imati malu rotaciju, pokazujući karakterizaciju.”

Međutim, neki od nas nisu rođeni sa smiješkom superzvijezde. Blistav osmijeh koji vidite u časopisima i filmovima ili na ulici može biti rezultat estetskih stomatoloških zahvata, kao što su ljuskice.

Kako bi izbjegli bol koja može nastati pri postavljanju običnih ljuskica, ljudi se okreću Lumineerima tvrtke Cerinate.

Za razliku od običnih ljuskica, Lumineers ne zahtijevaju bušenje ili brušenje osjetljive strukture zuba. Postupak je minimalno invazivan, što čini anesteziju i injekcije protiv bolova nepotrebnima.

Klinički dokazano da traje do 20 godina, Lumineers je tanak kao kontaktna leća i omogućuje trenutačno ispravljanje zubi i trajno izbjeljivanje, pretvarajući izobličene zube u prirodno lijep i savršen osmijeh. Praktična je zamjena za aparatić i može se koristiti na istrošenim zubima kako bi se ojačali i spriječili daljnje trošenje. Lumineeri se također mogu postaviti preko krunica i mostova radi poboljšanja estetike.

Aplikacija Lumineers može se izvršiti u dva kratka posjeta stomatologu.

Približno 8500 stomatologa koristi Lumineers, izrađen od Cerinatea, porculana koji je razvila Den-Mat Corp sa sjedištem u Santa Maria, Kalifornija. Dolazi s petogodišnjim jamstvom za zamjenu.



Najukusnije bilje za čaj

Neke biljke svoj okus otkrivaju tek kad lišće fermentira, a sušeno ili sirovo imaju blijedi i zeljasti okus. Čajno bilje