HEKLANJE

Evo nekoliko doista učinkovitih načina da se riješite masnoće na rukama u samo 3 tjedna

TEMU APP 100 E KUPON

Masnoća na ruci problem je i za muškarce i za žene. Ovaj neugledni problem započinje s godinama, nakon što pređe 30 tjelesnih masnoća ima tendenciju povećanja kako se smanjuje mišićna masa (očito govorimo o onima koji vode neaktivan život). Tačno je i da što više postajete stariji to više radite manje aktivnosti kao što su hodanje, trčanje, posljedično tome sagorijevate manje kalorija i akumulirate više masnoće. Dakle, ako ste jedan od onih koji vole ljenčariti, svakako biste trebali odvojiti malo vremena za šetnju i vježbanje! Također biste se trebali hraniti zdravo i preporučujemo vam izvođenje rutinskih vježbi, ali ne samo to, masiranje ovih dijelova tijela hidratantnim kremama također će vam puno pomoći.
Mnoge žene idu u teretanu i rade vježbe za poboljšanje ovih dijelova tijela, što pomaže u poboljšanju fleksibilnosti zglobova, smanjenju masnoće koja se nakuplja u ovom području i vraćanju tonusa mišića.
Stoga je vježbanje najvažniji, a ujedno i najjednostavniji način da se riješite masnoće na rukama, ako barem 2-3 puta tjedno izvodite precizne i ciljane vježbe za ovaj problem, vidjet ćete da će rezultati biti izvrsni. Tada ćete raditi vježbe koje će vam pomoći u oblikovanju bicepsa, tricepsa i ramena.
Vrijeme treninga: 30 minuta
Radite sklekove, nemojte se previše truditi na početku, počnite polako
Ako nemate utege kod kuće, uvijek je moguće upotrijebiti alternativna rješenja kao što su: boce vode, hrana, limenke i bilo koji drugi predmet koji djeluje kao težine, kako biste mogli izvrsno vježbati.
Stvarno učinkovit trik za oblikovanje ovog područja je korištenje stolice za treniranje tricepsa.