HEKLANJE

FRIZURE KOJE SU UVIJEK U TRENDU

Kao što možemo primjetiti, u posljednje vrijeme vraćaju nam se stilovi 70-ih, 80-ih i 90-ih godina kako oblačenja tako i frizura. Slike poznatih starleta tog vremena dostupne su u časopisima i na internetu kao i brojni savjeti kako napraviti frizure koje su tada bile in. Uz pomoć mnogobrojnih proizvoda za kosu različitih proizvođača poput Nivee ili Schwarzkopfa možete napraviti frizuru kakvu ste oduvijek željeli.
Biti „dijete cvijeća“ i imitirati stil 70-ih godina, želja je mnogih. Dovoljno je napraviti razdjeljak na sredini i uviti kosu te isplesti dvije male pletenice s obje strane i učvrstiti ih nazad ukosnicom. Potražite proizvod za kovrčanje kose koji biste trebali nanijeti na cijelu dužinu i vrhove. Ako ipak želite frizuru iz 80-ih, razdjeljak napravite sa strane i kosu sušite iznutra. Obavezno nakon sušenja upotrijebite gel i lak kako bi učvrstili svoju kosu. Ako to učinite prije, možda nećete dobiti željeni efekat.
Što se tiče frizura 90-ih godina, možda biste najviše voljeli napraviti nešto univerzalno s čim nema pogreške. Podignite kosu u punđu, a šiške uvijte prema unutra i zakačite kopčom. Za dodatni sjaj i učvršćivanje koristite lak za kosu. Ako biste ipak željeli frizuru 21.stoljeća onda nećete pogriješiti ako jednostavno pustite kosu da prirodno pada. Za veći volumen koristite šampon s efektom povećavanja volumena ili pak pjenu za kosu koju nanosite na mokru kosu. Tajna dobre frizure jeste u sjaju i kvaliteti, pa biste trebali njegovati svoju kosu prirodnim preparatima.
Za noćni izlazak ipak preporučujemo nešto elegantnije frizure. Ako podijelite kosu na dva nejednaka dijela i ispletete pletenicu na oba, te ih zajedno skupite u punđu, dobit ćete nešto neobično i bit ćete zapaženi, a to zasigurno želite. Imate li ravnu kosu, uvijte ju uvijačem koji možete naći u obližnjim prodavaonicama po pristupačnim cijenama, i iznenadite svoje prijatelje promjenom. Isto vrijedi i za one koji imaju kovrče, bilo velike ili male, ispeglajte kosu te joj dodajte malo sjaja koristeći kremasti gel za kosu. Međutim, nemojte pretjerivati s izravnjavanjem ili uvijanjem svoje kose, kako je ne biste previše oštetili.

TEMU APP 100 E KUPON

Studentske kreditne kartice

Fakultet je mjesto gdje većina nas prvi put osjeti financijsku slobodu i odgovornost koja ide uz nju. Neiskusni s dugovima,