HEKLANJE

Htjela bih zamoliti pomoć za jednu gospođu, koliko je tko u mogućnosti

TEMU APP 100 E KUPON

Gospođa živi u ruševnoj drvenoj kućici, gdje je prisutna vlaga, kuha na peć na drva , grije vodu i održava higijenu, kućica je bez sanitarnih čvorova.
Gospođa se bavi čišćenjem kuća i stanova, te si na taj način uspije zaraditi za neke sitnice ponešto hrane i higijene.
Moja molba za gospođu za koju bih voljela da svi mi koliko je tko mogućan, i osjeti potrebu pomoći gospođi u (HRANI I HIGIJENI)
Plahtama, zavjesama za prozor..
Gospođa po ljetnim vrućinama ne može baš boraviti u drvenoj kućici koja je u ruševnom stanju,puna vlage, ima poteškoće s buđenjem nakupine vode ispod podočnjaka, uzrok je prostor pun vlage gdje boravi. A zimski dani su još gori za gospođu pribavljanje drva po šumi, cjepanje i ostali poslovi gdje se gospođa snalazi oko ogrjeva.
Tapete su joj naime odljepljene od vlage, krov je sav prokisnjen , crijepovi su otpali od vlage i prvog potresa koji je bio, krevet na kojemu gospoda spava je pun vlage . Kućica nije stabilna za živjeti malo jači potres i mislim po mojoj procijeni da će se urušiti, drvena kućica je stara još u doba kad su njeni roditelji bili mladi. Krov kako je prokisnjeo i ima rupa ulaze svakakvi insekti. Prozor u kuhinji je klimav jedva stoji,te ga gospođa krpa sa svakojakim krpama cavlima.
Pod na kojem su tepisi je beton pun vlage , tesko za udisati po ovakvim vrucinama.
Gospoda je obolila na kraljeznicu od tereta,gdje si sama cijepa drva i pribavlja ih, kucica je bez struje, gospoda bi mi vise puta znala rec da joj fali svjetlo struja gdje moze normalno pogledat reklame na tvu, poneki film.. Kupuje si svijece te svake noci zaspi uz svijecu. Njena pokojna majka je u toj kucici oboljela od plucne bolesti jer nije mogla izdrzati zimske dane, te je bolest presudila.
Gospodu poznajem jer sam joj par puta donijela hrane.
Voljela bih svim srcem da pomognemo ovoj gospodi ko kako moze.
ZAINTERESIRANA JE ZA BESPLATNO STANOVANJE u ZAMJENU ZA POMOĆ U KUĆI, nekoj starijoj baki koja će joj ustupiti BESPLATNI SMJEŠTAJ, gospođa bi obavljala poslove odlazak na tržnicu, ODRŽAVANJE KUĆE/STANA.
Nadam se da ćemo gospođu razveseliti, svi mi sa ponekim sitnicama koliko možemo.
Gospođu možete kontaktirati na navedeni broj.
Kontakt broj gospođe 0923933241