HEKLANJE

Savjeti i zamke za promociju članaka

TEMU APP 100 E KUPON

Sjajan način da dobijete visoko ciljani promet i relevantne jednosmjerne povratne veze na vašu stranicu je pisanje i slanje jedinstvenih članaka. Slanjem ovih članaka u direktorije besplatnih članaka ili na druga web-mjesta koja prihvaćaju slanje članaka nagraditi ćete svoje web-mjesto vrijednim posjetima i povratnim vezama.

Vaš će članak privući posjetitelje, pa se pobrinite da sadržaj vaše web stranice bude lak za čitanje te relevantan i koristan vašim gledateljima. Kada tražilice odlučuju kome dati najviše rangove, gledaju i važu nekoliko različitih faktora. Ti čimbenici uključuju poveznice, ali i sadržaj. Tražilice imaju tendenciju postavljati web stranice s najboljim sadržajem na vrh rang liste.



Čitav razlog za slanje članaka u direktorije na prvom mjestu je generiranje hrpe jednosmjernih veza koje upućuju na vašu stranicu, što će zauzvrat povećati vaš dnevni promet. Direktoriji besplatnih članaka vole vaše podneske članaka – ako im date članak/sadržaj, nagrađuju vas jednosmjernim poveznicama.

Provjerite jesu li vaši članci što učinkovitiji. Ne zaboravite staviti svoje ime na kraj i preuzeti zasluge za svoje članke. Ispravno postavite URL u okvir s resursima kako bi se ispravno računao – ne biste željeli da su svi vaši napori u podnošenju ulagani uzalud.

Provedite vrijeme pri planiranju kratkog predstavljanja koje daje vaša kutija s resursima. Stvorite snažan poziv na akciju kako bi ljudi poželjeli kliknuti kako bi posjetili vašu stranicu – dajte im dobar razlog da kliknu. Ako vaš okvir s resursima ne prodaje ideju o posjetu vašoj web stranici ili učinkovitom uključivanju u vašu ponudu, neke od prednosti vašeg članka i podnošenja članka bit će izgubljene.

Prilikom pisanja samog članka slijedite nekoliko jednostavnih smjernica. Nemojte pisati u trećem licu. Napišite članak kao da izravno razgovarate s čitateljem. To ga čini ličnijim i omogućit će vam da izgradite snažan odnos s čitateljem. Odajte sebi priznanje kada je to potrebno, ako ste postigli nešto što je vrijedno spomena, učinite to. Htjet ćete stvoriti pozitivnu sliku o sebi u glavama čitatelja, želite njihovo povjerenje.

Uvijek dvaput provjerite poveznice u okviru s resursima. Nema ništa gore nego dobiti sjajan članak samo da biste saznali da je HTML krivo kodiran pa je veza prekinuta.