HEKLANJE

Insajderska priča o kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem

TEMU APP 100 E KUPON

U ovom e-dobu, s trenutnom komunikacijom u obliku mobitela i chata, trenutnim poznavanjem interneta, mogu li kreditne kartice s trenutnim odobrenjem ostati daleko iza nas? Zapravo, kreditna kartica s trenutnim odobrenjem postala je pomalo nužna. Što ako ste na mreži i vidite ovu nevjerojatnu ponudu jeftinog iPoda ili Sony Viaoa po cijenama za jednokratnu upotrebu? A onda shvatite da je vaša kartica iskorištena! Jednostavno, prijavite se za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem online i dobit ćete odobrenje kreditne kartice u roku od jedne minute. Zadovoljite svoje kupovne instinkte kupnjom sjajne stvari po super cijeni.

Prednosti i mane kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem



Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem, kao i svaka inovacija ili tehnologija, dolaze sa svojim jedinstvenim skupom prednosti i mana. Na primjer, internetska kreditna kartica s trenutačnim odobrenjem može vam dati trenutačni pristup novoj kreditnoj kartici, međutim, možda ćete morati platiti nešto više naknade za ovu karticu u usporedbi s običnom karticom. Također, možda ćete morati riješiti nekoliko ograničenja potrošnje na ovoj novoj kreditnoj kartici s trenutnim odobrenjem, sve dok kartica fizički ne stigne u vaše ruke. Konačno, kao potrošač morate biti svjesni da što više kreditnih kartica posjedujete, to ste u većem iskušenju da se razbacujete preko svojih mogućnosti. Osobito ako vam se u trenutku daju kreditne kartice s trenutnim odobrenjem, vaša potreba za trenutnim zadovoljstvom dodatno se pojačava. I to je upravo ono na što se kartičarske kuće oslanjaju – naš konzumeristički stil života u kojem nam je možda potreban brz i brz pristup novcu.

Funkcioniranje kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem

Ali kako to rade? Kako trenutno odobrenje kreditne kartice online može trajati minutu, dok je običnoj vanilla kreditnoj kartici potreban dan ili više? Pa, vrlo je jednostavno jer je cijeli proces kompjuteriziran. Vaše računalo kontaktira njihovo računalo kada postavite zahtjev za kreditnu karticu za trenutno odobrenje. Računalo tvrtke koja izdaje kreditne kartice, pak, kontaktira računalo kreditnog ureda kako bi dobilo podatke o vašoj kreditnoj sposobnosti.

Oni pristupaju vašoj kreditnoj povijesti i FICO rezultatu kako bi procijenili jeste li vrijedni rizika. Ovdje se sada mogu dogoditi dvije stvari. Ako sve izgleda u redu, odmah ćete dobiti odobrenje. Ako nije, vaša je prijava ‘označena’ i tada je treba odobriti službenik banke. Iako to odgađa proces, nakon što je sve izbrisano, kartičarska kuća daje vam trenutačno odobrenje za novu karticu.

Kako kreditne kartice s trenutnim odobrenjem pomažu

Jednom kad budete imali svoju novu karticu u ruci, uskoro ćete shvatiti da vam može pomoći uštedjeti novac. Pretpostavimo, na primjer, da ste zapeli u stranom gradu, u tranzitu do odredišta jer vam se vozilo pokvarilo. Imate samo gotovinu, nemate kartice, i shvatite da će vas lokalci otjerati jer znaju da očajnički trebate pomoć. Umjesto da na nos plaćate popravak automobila, prijavite se na mrežu iz obližnjeg cyber cafea, nabavite trenutnu kreditnu karticu za odobrenje, nazovite uslugu preuzimanja i dajte svoj automobil odvući do pouzdanog, isplativog garaža za automobile.

Neke od ovih kartica imaju izvrsne značajke. Na primjer, neke online kreditne kartice s trenutnim odobrenjem nude se s niskim iznosima za prijavu ili su potpuno besplatne. Ako budete imali sreće, možda ćete dobiti ponudu bez godišnje naknade. Takve kreditne kartice s trenutnim odobrenjem također nude prijenos nultog stanja ili mogu imati ograničenu uvodnu ponudu niskih kamatnih stopa. Stoga će vam takve kartice pomoći da uštedite novac ako ih koristite razumno.



Blistava ideja na sjajnom putu

Zapravo u optimizaciji za tražilice postoji toliko mnogo procesa kao što su optimizacija na stranici, optimizacija izvan stranice, optimizacija sadržaja,