HEKLANJE

Bloganje – zašto ga volimo!

TEMU APP 100 E KUPON

Bloganje nije nova aktivnost, barem za one koji su uskočili u blogerski voz prije nekoliko godina. Ali odnedavno je postao platforma za sve vrste društvenih, komercijalnih i osobnih priča i informacija. Dok je bloganje možda počelo kao internetski hir, danas se mnogo više koristi u poslovanju, kao i kod pojedinaca.

Bloganje – ispričajte svoje priče.



Volimo pričati svoje priče o nevolji ili trijumfu, pisati duhovite anegdote ili jednostavno dijeliti svoje misli s ostatkom svijeta. Bloganje nam je dalo priliku objaviti svoja mišljenja kako bi ih svi mogli vidjeti, komentirati najnovije velike vijesti ili tračeve o slavnim osobama. Zapisivanje naših svakodnevnih misli pomaže nam izbaciti brige i frustracije života iz glave i omogućuje nam da svoje velike trenutke podijelimo na stranicama bloga.

Bloganje – podijelite svoje interese.

Jedna od fantastičnih stvari kod bloganja je da možemo pisati o apsolutno svemu; hobiji, stil života, djeca, škola i posao. Postoji cijeli niz blogerskih stranica posvećenih određenim interesima i možemo biti u tijeku s tuđim pogledima na stvari koje su nam zajedničke. Bilo da se radi o najnovijoj tehnologiji, napravama, automobilima ili računalnim igrama, ili stvarima poput putovanja i odmora, možemo ostati u kontaktu s najažurnijim informacijama.

Bloganje – uključite se u zajednicu.

Dobrotvorne udruge, lokalni klubovi i društvene grupe mogu koristiti bloganje kako bi svoje organizacije upoznale šira publika. Mrežni izvještaji o nedavnim događajima izvrstan su način korištenja blogerskih stranica za dobivanje publiciteta, dok kratki članak o sljedećem sastanku ili predavanju može pomoći u promicanju rada kluba, a može čak i privući više sudionika ili volontera. Velika prednost bloganja u odnosu na pisanje web stranica jest to što je brzo i jednostavno i može ga raditi gotovo svatko!

Bloganje – promovirajte svoju tvrtku.

Mnoge tvrtke sada koriste stranice za bloganje kao neformalan način povezivanja sa svojim klijentima. Za manje ili nove vlasnike tvrtki, to je izvrstan način reklamiranja svojih proizvoda bez skupih troškova oglašavanja. Samim objavljivanjem redovite kolumne za blog, male tvrtke često mogu privući više posla nego konvencionalnijim metodama.



Bloganje – stvaranje zarade.

Najveći potres u eksploziji bloganja vjerojatno su izazvali internetski poduzetnici. Promicanju njihovih online proizvoda i usluga uvelike je pomoglo postavljanje nekoliko blogova za podršku njihovim pothvatima. Bloganje je uvelike povećalo potencijalni promet na novim i postojećim web stranicama, dajući trgovcima mnogo veću izloženost ljudima koji traže određene informacije pomoću tražilica. Bloganje je samo po sebi postalo posao koji donosi novac, čak i za početnike u poslu internetskog marketinga.

Budući da je postao jedan od najvećih internetskih izvora za sve vrste ljudi, bloganje je obično besplatno, lako ga je započeti i svima nam daje priliku da dosegnemo ogromnu publiku diljem svijeta!