HEKLANJE

Učinkovito navodnjavanje vašeg travnjaka

TEMU APP 100 E KUPON

Navodnjavanje je važna komponenta planiranja vašeg krajolik. To je zato što igra ključnu ulogu u cjelokupnu funkciju vašeg krajolika. Navodnjavanje donosi vodu vašim biljkama i bez nje, vašim
biljke će umrijeti i vrijeme i energija u koje ste uložili izgradnja vašeg krajolika bit će stavljena na otpad.
Postoji nekoliko razloga za navodnjavanje krajolik. U nastavku je popis nekih od njih.

  1. Pronađite izvor vode koji je što učinkovitiji.

Bez obzira na veličinu vašeg travnjaka, morat ćete zalijevati to redovito kako bi biljke preživjele. Stoga morate pronaći isplativ način da to učinite. Vas ne morate cijelo vrijeme koristiti prskalice. Što ti može učiniti, na primjer, izravna kišnica s vašeg krova na vaš travnjak.



  1. Provjerite je li vaša oprema oštećena. Ako komadi od oprema koju koristite za navodnjavanje je neispravna, vi otpadne vode i novca za nešto što ne može raditi svoj posao pa svejedno.

Stoga redovito provjeravajte svoja crijeva, prskalice i drugu vodu opreme za oštećenje jer time možete uštedjeti mnogo novca radeći ovo. U pravilu, odmah promijenite sve pokvarena oprema koju imate u svom vrtu.

  1. Zalijevajte rano tijekom dana – ova metoda jest još jednu uštedu jer zalijevate svoje biljke rano dan, voda ne isparava lako. To osigurava vi da dobro koristite svoje resurse i da ništa odlazi u otpad.