HEKLANJE

Internet Zarada sa ClickBank

TEMU APP 100 E KUPON

Internet zarada sa jednom sigurnom online trgovinom kao što je ClickBank će vam se možda činiti kompliciranom ako ste početnik ali sa ovom kompanijom svakako morate izgraditi svoj Internet posao jer će vam sve biti mnogo jasnije i jednostavnije kad pročitate ovaj post do kraja.
Zašto Internet Zarada sa ClickBank?
ClickBank trgovina je osnovana 1998 god. i u njihovoj trgovini možete pronaći više od 50,000 digitalnih proizvoda koje možete promovirati na svojim stranicama i na taj način ostvariti odličnu Internet zaradu. Do sada se u njihovu kompaniju prijavilo više od 100,000 affiliate marketera koji su promovirajući njihove proizvode zaradili preko 2,260,700,000 dolara.
Već 14 god. redovito isplaćuju svaki zarađen dolar i ovo je jedna od najpoznatijih i najsigurnijih kompanija u koju se svakako morate registrirati ako želite imati siguran Internet posao. Registracija je potpuno besplatna i vaša Internet zarada može početi odmah nakon registracije.
ClickBank tvrdi da se negdje u svijetu proda jedan njihov proizvod svake 3 sekunde i da oni svakodnevno uspiju obraditi više od 30,000 digitalnih transakcija na dan pa su zato jedna od najboljih kompanija sa kojom trebate izgrađivati svoj Internet posao.
Vaša Internet Zarada Može Početi Nakon Registracije na ClickBank
Ovdje ću vam objasniti kako se možete registrirati na ClickBank u nekoliko jednostavnih koraka i svaki korak ću vam prikazati u slikama tako da vam sve bude što jasnije, slikovitije i da vaša Internet zarada počne što prije.
Posjetite ClickBank kako bi počeli sa registracijom i otvaranjem vašeg Internet posla.
Ovo je njihova prva (Home) stranica na kojoj je potrebno kliknuti na „Promote Products“ ili „Sign Up“ kako je prikazano na slici.
Internet zarada sa ClickBank
Ako kliknete na „Promote Products“ otvorit će se stranica na kojoj će vam tekstom i slikama pokazati kako ClickBank funkcionira ali vam to nije potrebno pa kliknite odmah na „Sign Up“
Internet Posao sa ClickBank
Otvara se stranica za registraciju na kojoj je potrebno upisati sve tražene podatke. Obavezno upisujte točne podatke jer će se ti podaci koristiti za dostavu čekova na vaše ime i kućnu adresu. Upišite email adresu koju često koristite kako bi mogli pravovremeno reagirati ako vam stigne neka obavijest od njih. Na tu email adresu će vam stići i lozinka za prijavu na vaš račun.
ClickBank Kompanija
Obratite pažnju prilikom izbora „Nickname“ tj. nadimka jer će taj nadimak biti vaš ClickBank ID i bit će vidljiv u vašem affiliate linku. Nakon što upišete sve podatke potrebno je staviti kvačicu da se slažete sa njihovim uvjetima i možete završiti registraciju klikom na „Submit“ u dnu stranice.
ClickBank Zarada na Internetu
Otvorit će vam se nova stranica na kojoj vas žele obavijestiti da registracija još nije gotova jer su vam na vašu email adresu poslali link i kod od 8 znamenki pa morate otvoriti taj email.
Registracija
Idite na vaš email servis i otvorite vašu email adresu:
Email adresa
Kliknite na email od ClickBank-a i nakon što se otvori vidjet će te da ste dobili kod sa 8 znamenki koji predstavlja vašu lozinku pa taj email nemojte izbrisati a poželjno je i da ga upišete van kompjutera tj. u neku bilježnicu gdje držite ostale lozinke.
Kopirajte taj kod od 8 znamenki i kliknite na link ispod njega:
Internet Zarada kao Affiliate
Otvorit će vam se nova stranica gdje je potrebno upisati kod koji ste dobili i potrebno je upisati slova i brojeve koji su na slici ispod.
CB verifikacija
Vaša registracija je završena i na ovoj stranici su vam još jednom prikazani potrebni podaci za prijavu na vaš CB račun. Te podatke nemojte dijeliti sa drugima i spremite ih na sigurno.
Možete ih isprintati ako želite.
Internet Posao sa CB
Sada se možete prijaviti na vaš korisnički račun klikom na „Log In“ koji se nalazi na vrhu stranice, upišite vaš nadimak (korisničko Ime) i vašu lozinku u polja određena za to i kliknite na „Log In“
Zarada sa ClickBank Kompanijom
Kad se prijavite na vaš ClickBank račun vidjet će te 2 stvari:
1. Risk Management Tiers (upravljanje razinom rizika) u 6 boja
2. Vaše dnevne i tjedne prodajne aktivnosti
Upravljanje razinom rizika je novo na ClickBank-u i sastoji se od 6 obojenih razina a na vašem računu je zelene boje jer je nov i zadovoljstvo kupaca je odlično.
Više pročitajte na njihovoj stranici Refunds and Chargebacks
CB Home
Odabirom Proizvoda može Početi Vaša Zarada na Internetu
Vaša Internet zarada može početi pa je potrebno odabrati digitalni proizvod koji želite promovirati na svojim stranicama. Kao prvo morate izabrati proizvode koji odgovaraju temi o kojoj pišete jer posjetioci koji su došli na vaše stranice interesira ta tema i nema smisla da im nudite nešto drugo što ih ne zanima jer na taj način će vaš Internet posao imati vrlo malu ili nikakvu zaradu.
Ako je tema vaše stranice Internet zarada, proizvodi koje nudite svojim posjetiteljima moraju biti iz te kategorije. Nemojte im nuditi knjigu o treniranju pasa ili mršavljenju jer očito nisu došli zato što ih to zanima.
Kako bi odabrali proizvod kliknite na „Marketplace“ u meniu stranice i s desne strane odaberite kategoriju.
CB Kategorije
Nakon što se otvori izabrana kategorija morate odabrati proizvod za koji smatrate da će zanimati vaše posjetioce i sa kojim će te imati dobru zaradu. Možete birati između stotina ili tisuća ponuđenih proizvoda iz svake kategorije i možete posjetiti prodajnu stranicu svakog proizvoda kako bi vidjeli o čemu se radi i možete li ga ponuditi na svojim stranicama.
Sve je potpuno organizirano kako bi se lakše snalazili i lakše odabrali što želite.
Internet Zarada – Kako Odabrati Najbolji Proizvod
Prvo što morate gledati je cijena proizvoda, kolika je vaša zarada za taj proizvod i kolika je popularnost tog proizvoda. Ove tri stvari će vam pomoći u odluci dali je taj proizvod vrijedan prodaje.
Kao početniku vam želim savjetovati da odaberete proizvod koji ima dobru popularnost i da obavezno pogledate stranicu na kojoj je taj proizvod predstavljen. Ako ste zadovoljni, počnite ga nuditi svojim posjetiocima na svojoj stranici gdje ste ga ukratko predstavili.
Bilo bi idealno kada bi vi sami mogli isprobati taj proizvod i zatim napisati tekst sa svojim mišljenjem jer bi se na taj način stalni posjetioci koji vam vjeruju lakše mogli odlučiti za kupnju. Prilikom pisanja teksta ne zaboravite koristiti ključne riječi što je potrebno radi bolje on-page SEO optimizacije.
Odabir Proizvoda za Zaradu na Internetu
Kada odlučite što želite promovirati, kliknite na „Promote“ i otvorit će vam se mali prozor u kojem je već upisan vaš nadimak (Nickname) a ako želite posebno pratiti prodaju upišite u polje „Tracking ID“ nešto što vi izaberete a kasnije će vam pomoći da pratite klikove i prodaju za taj proizvod (nije obavezno).
Affiliate Linkovi
Kliknite na „Create“, otvara vam se prozor sa vašim affiliate linkom pomoću kojeg možete promovirati taj proizvod i kad netko klikne na njega i uplati ga on ga može skinuti (download) na svoj kompjuter a vi zarađujete svoju proviziju.
Samo da vam napomenem da za te linkove uvijek koristite Copy-Paste da nebi došlo do greške prilikom ručnog prepisivanja.
clickbank affiliate
Kako bi pratili sve klikove koje su vaši ponuđeni proizvodi ostvarili kliknite na „Reporting“ i zatim na „Analytics“
Internet Posao sa ClickBankom
Kliknete li na „Account Settings“ vidjet će te sve svoje podatke koje možete promijeniti ako kliknete na „Edit“ s desne strane.
Još vam samo želim predložiti da pod „Payment Information“ postavite na:
Payment Threshold: min. $100.00
Payment Method: Check
Zarada na Internetu
Zašto minimalno $100?
Zato jer naše banke naplaćuju (Erste banka – 40,00KN) za provjeru čeka pa ako vam dođe ček od npr. $100 vi platite 40KN za provjeru čeka. Naplaćuje se po čeku bez obzira koliki je iznos na čeku tako da za 2 čeka od $50 morate platiti 80KN umjesto 40 ako je sve na jednom čeku.
Zašto ček?
Zato jer ClickBank ne podržava naše zemlje za isplatu na bankovni račun. Vaša Internet zarada kao affiliate može početi. Nadam se da sam vam uspješno objasnio kako se registrirati na ClickBank, kako odabrati proizvod i kako dobiti svoj affiliate link za određeni proizvod koji želite ponuditi svojim posjetiocima.

Poslovno treniranje

Imam tu filozofiju prema kojoj živim u zadnje vrijeme. Budući da sam toliko zauzet radom u ili u svojim tvrtkama,

Toplice – čisto uživanje

Lječilišta su mjesta na koja možete otići na niz zdravstvenih tretmana, namijenjenih opuštanju i oslobađanju od stresa. Oni su suvremeni