HEKLANJE

Ispravna upotreba kreditne kartice

TEMU APP 100 E KUPON

Posjedovanje kreditne kartice postalo je norma u današnjem društvu. Ako imate neozbiljan stav i ne koristite svoju kreditnu karticu na ispravan način, tada biste nesvjesno mogli duboko zadužiti, a da toga niste svjesni ili implikacija. Pronalaženje načina na koje možete najbolje iskoristiti svoju kreditnu karticu i držanje potrošnje pod kontrolom mogu biti ključni čimbenici u smanjenju vaših šansi da imate neizdrživ dug.

Plaćanje na vrijeme



Vjerojatno je najvažnije da svoj račun platite na vrijeme, a ako to ne učinite, naplatit će vam se naknada za zakašnjelo plaćanje i dodatna kamata povrh vašeg izvornog plaćanja. Plaćanje punog iznosa salda svaki mjesec, ako možete, spriječit će trošak kamata, što znači da plaćate samo onoliko koliko ste potrošili. Ako ne možete izvršiti uplatu u cijelosti, preporučljivo je platiti barem minimalnu uplatu, ali će vas sljedeći mjesec koštati kamate. Ako opetovano plaćate samo minimalnu uplatu svaki mjesec i još uvijek trošite na svojoj kreditnoj kartici, uskoro ćete saznati da vam se čini da ne uspijevate smanjiti svoj saldo. Neki zajmodavci kreditnih kartica uključuju upozorenje o minimalnoj uplati na izvode svojih kreditnih kartica. Ne ignorirajte svoje račune. Ignoriranje računa samo će pogoršati vašu situaciju. Ako se borite s otplatom duga, kontaktiranje davatelja kreditne kartice kako biste postigli dogovor o plaćanju nepodmirenog duga pomoći će vam da se vratite na pravi put.

Potrošite samo apsolutni minimum

Svedite svoju potrošnju na minimum i koristite svoju kreditnu karticu samo za stvari koje su vam potrebne. To će vam pomoći da smanjite svoj dug. Trošite samo onoliko koliko si možete priuštiti da vratite jer posjedovanje kreditne kartice ne znači da imate višak novca, već samo znači da stvari možete dobiti i platiti malo prije nego što biste to učinili da ste morali štedjeti novac.

Izbjegavajte gotovinske predujmove

Možda je loša ideja koristiti svoju kreditnu karticu za dobivanje novca iz bankomata jer će to nedvojbeno značiti da će vam se naplatiti viša kamatna stopa i dodatno povećati vaš dug. Previše je lako pomisliti da se korištenje kartice na ovaj način može usporediti s novcem na vašem bankovnom računu. Stvarnost je takva da nije i dobivate novac koji nemate. Nikada nemojte doći u iskušenje da svoju kreditnu karticu upotrijebite za impulzivnu kupnju jer općenito razmišljate o implikacijama nakon obavljene kupnje.

Koliki je vaš proračun?

Imajte proračun i pokušajte svaki mjesec potrošiti samo onoliko koliko si možete priuštiti. Preuzmite odgovornost za ono što trošite i moći ćete bez muke trošiti koristeći svoju kreditnu karticu bez neizdrživog duga.



Sve o nevažećem nazivu domene

Nevažeći naziv domene jedan je od uobičajenih slučajeva koji se dogodio u areni naziva domene. Mnogi su strojevi često primijetili